Publicat 13 Aug 2017 | Expiră 12 Sep 2017

Sudori, electricieni, instalatori, lacatusi pentru Germania

100 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

Un grup de firme de mari dimensiuni cauta muncitori calificati pentru industria germana care doresc sa se angajeze pe termen nelimitat. Veti fi angajat cu forme legale de catre un angajator german.Cunoasterea limbii germane macar la nivel de incepator este obligatorie,in cazul acesta macar limba engleza sa fie cunoascuta mai bine. NU PERCEPEM COMISION PENTRU RECRUTARE.

Cerintele noastre:

Electricieni - industriali (si pentru constructii civile acestia din urma se cauta mai mult vara)

Sudori -toate categoriile

Lacatusi

Instalatori - caldura, aer, sanitari (HLS) - industrie (si pentru constructii civile acestia din urma se cauta mai mult vara)

Strungari, frezori atat CNC cat si clasici

Pentru lunile de vara suntem interesati si de zidari, zugravi si ajutoare necalificate.

Lista ramanand deschisa si pentru alte persoane calificate pentru domeniul industrial.

Nu avem o limita in ceea ce priveste numarul de personal pe care-l putem angaja.

Calificarile profesionale sunt de ajutor, dar nu obligatorii - importanta este experienta candidatilor.

Descrierea jobului

Pentru angajati oferta noastra are doua componente:

- Diurna 45€ pentru fiecare zi de luni pana joi, iar pentru ziua de vineri 12€, in cazul in care se lucreza si sambata primesc si pentru ziua de vineri 45€ si 12€ pentru sambata(sume nete din care angajatii isi achita cazarea). Diurna se plateste pe langa salariu.

- Salriul este de 9,85€ / ora brut

Singura categorie care este salarizata altfel este cea a electricienilor, acestia primind o diurna de 40€ pentru fiecare zi de luni pana joi, iar pentru ziua de vineri 12€, in cazul in care se lucreza si sambata primesc si pentru ziua de vineri 40€ si 12€ pentru sambata, iar ca salariu primesc 10,65 €/ora brut.

In general cazarile de acest tip costa intre 10-15 euro/zi,la pensiuni poate ajunge si la 25 euro/zi.Camerele sunt mobilate si in pret intra si utilitatiile. Cu diurna zilnica pe care o primiti in afara salariului va puteti permite fara probleme sa achitati cazarea.Cu timpul va puteti cauta o lacuinta mai ieftina si convenabila,firma la care veti lucra va va sprijini pentru aceasta.De cazare ne ocupam noi dupa ce semnati contractul de munca. Contractele de munca vor veni per E-mail la dumneavoastra acasa,le veti semna tot in Romania si pe urma veniti in Germania la serviciu.
VA RUGAM NU APLICATI LA ACEST JOB DACA NU CUNOASTETI DELOC LIMBA GERMANA! MULTUMIM!

Descrierea companiei

ideale-jobs-GmbH este o firma germana cu o experienta de multi ani in recrutarea si plasamentul personalului calificat pentru industria germana din Europa centrala si de est.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sudori, electricieni, instalatori, lacatusi pentru Germania  -  SEBO TIBERIU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ