Publicat 13 Nov 2019 | Reactualizat 13 Dec 2019 | Expiră 14 Dec 2019

Sudor MIG-MAG

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta de minim 3 ani in ateliere destinate:
Fabricarii rezervoarelor, cisternelor, cazanelor, containelelor si/ sau sasiurilor;
Citire plan tehnic.

Descrierea jobului

Utilizarea procedeului de sudura MIG-MAG in confectionarea sasiurilor din profile de otel si confectionarea cisternelor din aluminiu;
Se asigura formare in Sudura Aluminiu;
Se solicita atentie la detalii si acuratete in munca ;
Respectarea normelor de igiena si securitate este imperativa ;

Descrierea companiei

Agentie de munca temporara cu sediul social in Franta, MULTIPOLE Interim Bretagne, parte a grupului Multipole Interim, se prezinta pe piata locurilor de munca cu numeroase oferte in domeniile: agro-alimentar, industrie, agricultura, constructii, turism si transport.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sudor MIG-MAG  -  Multipole Interim Bretagne SAS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close