Publicat 23 Mai 2018 | Reactualizat 20 Iun 2018 | Expiră 23 Iun 2018

Sudor MIG/MAG/WIG, Germania, 2000€ net/luna, cazare gratuita

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

cunsotinte solide ca sudor MAG/MIG/WIG
certificate valabile de sudor reprezintă un avantaj
cunoștințe în citirea desenelor tehnice
cunoașterea limbii germane la nivel de comunicare
mașină personală și permis de conducere

Descrierea jobului

realizarea sudurii MAG/MIG/WIG
sudează și execută construcții metalice în conformitate cu desenul tehnic

Descrierea companiei

Vă puteți imagina să lucrați în Germania și sunteți doar în căutarea unui loc de muncă atractiv și cu un salariu bun? Atunci sunteți la locul potrivit. Grupul abakus este o companie de familie cu 18 locații în Germania ce oferă locuri de muncă atractive și de lungă durată muncitorilor calificați români. Din 1998 oferim angajaților noștri siguranță, corectitudine, o atenție personală și individuală la nivel local.

În companiile clienților noștri, noi oferim numeroase locuri de muncă interesante și variate. Cu ajutorul nostru puteți găsi locul de muncă perfect în Germania.

Avem grijă de tot pentru dumneavoastră pe loc! De la procedurile administrative pîna la căutarea gratuită a cazării (maxim 1-2 persoane pe odaie).

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Sudor MIG/MAG/WIG, Germania, 2000€ net/luna, cazare gratuita  -  abakus Personal GmbH & Co. KG