Sudor (Electric-Autogen)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cerinţe:
 • Studii medii, studii tehnice de specialitate
 • Experienta de minimum 2-3 ani in domeniu (lucrari de sudura electric si autogen)
 • Autorizatia ISCIR reprezinta un avantaj
 • Cunostinte teoretice in domeniul instalatiilor reprezinta un real avantaj
 • Permis auto, categria B
 • Capacitate de comunicare si relationare

Descrierea jobului

Cu raportare catre Sef Exploatare, responsabilitaţile postului includ:
 • Realizarea de lucrari de sudura electrica si oxiacetilenica
 • Realizarea de lucrari de instalatii termomecanice
 • Realizeaza lucrari sudura, lucrari interne si externe planificate sau realizate in cadrul interventiilor aleatorii urgente
 • Executa suduri electrice si autogen pe instalatiile termomecanice
 • Realizeaza toate interventiile planificate conform planificarii saptamanale a operatiunilor
 • Realizeaza interventii de depanare a instalatiilor
 • Introduce informatii in programul de gestiune al departamentului
 • Receptioneaza problemele clientilor si informeaza superiorul ierarhic
 • Participa la analiza si solutionarea reclamatiilor de la clienti

Descrierea companiei

VEOLIA ENERGIE ROMANIA parte din Veolia Grup, lider mondial in servicii pentru energie, apa si mediul inconjurator. Prezenta in 35 de tari, Veolia a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 8,9 Md € si gestioneaza peste 800 retele de caldura si frig la nivel global. Fiind prezenta pe cinci continente, VEOLIA lucreaza cu societati industriale si autoritati ale administratiei publice locale si populatiile acestora pentru a asigura utilizarea optima a resurselor. Pentru a lucra si mai indeaproape cu clientii nostri, pentru a reuni cele mai bune practici ale noastre si a imbunatati cunostintele noastre privind pitele nationale am adoptat o noua structura organizatorica bazata pe o unica VEOLIA. VEOLIA ENERGIE ROMANIA este lider in domeniul serviciilor de eficienta energetica. In Romania este prezenta in orasele: Bucuresti, Otopeni, Ploiesti si Iasi. Eficienta energetica, gestionarea eficienta a retelelor de racire si de incalzire; producerea de energie verde, acestea sunt doar cateva exemple privind expeertiza noastra unica pentru o lume durabila.

Prin furnizarea de energie şi servicii de eficiență energetică, Veolia participă puternic la crearea de bune condiţii pentru viaţă şi la bunăstarea a milioane de oameni. În colaborare cu primăriile, Veolia oferă soluţii facile, dar şi ecologice, permiţându-le clienţilor să-şi controleze costurile de energie.

Reţelele de termoficare: soluţii durabile

Reţelele de termoficare pe care le exploatăm ne ajută să satisfacem nevoile de zi cu zi ale clienţilor şi să combinăm mai multe beneficii: monitorizarea permanentă a cheltuielilor de energie, reducerea poluării aerului etc. Veolia poate răspunde celor mai exigente cerinţe ale clienţilor în ţările cu climă rece sau temperată, inclusiv în România. Amenajări sportive, culturale şi de agrement

Încălzirea, ventilarea și aerul condiţionat, reprezintă pentru Veolia obligația de a oferi servicii de înaltă calitate, cu accent pe confort, siguranţă şi eficienţă pentru complexe extinse destinate publicului larg, cum ar fi centrele culturale, sportive şi de agrement şi clădirile universitare.

Veolia – un partener de încredere pentru primării

Clădiri şi servicii locale eficiente – acestea sunt îmbunătăţirile pe care le punem la dispoziția administraţiei de stat şi autorităţilor administraţiei publice locale, contribuind astfel la dezvoltarea pozitivă a relaţiilor cu cetăţenii. Suntem un partener de durată şi de încredere pentru autorităţile administraţiei publice locale, care oferă soluţii inovatoare şi economice, de la furnizarea de căldură, electricitate şi alte produse energetice, până la ajustările aduse instalaţiilor energetice pentru a se conforma legislaţiei în vigoare sau gestionarea completă a instalaţiilor energetice, inclusiv producerea şi furnizarea de energie.

www.veolia.ro

www.veolia.com

Publicat 6 dec. 2021 Reactualizat 3 ian. 2022 Expiră 5 ian. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.