SUDOR ALUMINIU in Tunari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Avem nevoie de :
- persoane dinamice, responsabile, dornice sa lucreze;
- abilitatea de a lucra independent, calitativ;
- spirit de observatie, memorie vizuala, atentie si meticulozitate;
- experiență în sudură pe materialele următoare: aluminiu, oțel inoxidabil

Descrierea jobului

Sudorii : sudeaza piesele la termen, în cantitatea planificată şi conform calităţii prescrise si a planurilor de sudură;
respecta instructiunile de lucru;
isi pregatesc materialele pentru sudat;
lucreaza cu aparatul de sudura numai cu parametrii de proces stabiliti.

Descrierea companiei

HIDROSERV ECOTRAT GRUP este un grup de societati cu capital privat integral romanesc si se ocupa cu activitati de consultanta, proiectare, import, distributie, montaj in instalatie, puneri in functiune, service pentru urmatoarele echipamente: rezervoare din otel galvanizat, otel vitrificat si otel inox pentru stocare apa potabila, apa uzata, apa pluviala si apa de protectie incendiu, tubulatura si fitinguri din PEHD, tubulatura si fitinguri din PVC, tubulatura din ceramica , electropompe, camine, motopompe, mixere, sisteme de aerare, suflante, compresoare, vane, armaturi, generatoare de ultraviolete, statii compacte de epurare ape uzate, separatoare de grasimi, separatoare de hidrocarburi, tocatoare, gratare rare si fine, echipamente de tratare a namolului din statii de epurare (deshidratare, uscare, incinerare), etc.

HIDROSERV ECOTRAT GRUP lucreaza de 12 ani in proiecte de protectia mediului, mai ales in domeniul alimentarilor cu apa, tratarii apei brute, epurarii apelor uzate, irigatiilor, protectie la incendiu si desecarilor. Promoveaza si instaleaza in Romania echipamente de cea mai buna calitate, echipamente care ajuta la indeplinirea standardelor europene privind protectia mediului.

Publicat 12 nov. 2021 Reactualizat 10 dec. 2021 Expiră 12 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.