Publicat 17 Mar 2019 | Expiră 17 Apr 2019

Subway Alba Iulia angajeaza lucrator comercial

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Restaurantul Subway Alba Iulia aflat in incinta benzinariei Petrom, angajeaza lucrator comercial.

Este disponibil 1 post nou.

Descrierea jobului

Responabilitati:
- Prepara mancarea curat si eficient
- Verifica produsele ce se servesc clientilor si aprovizioneaza in caz de nevoie asigurand o catitate de produse suficienta pentru a acoperi intreaga zi
- Se ocupa de curatenia restaurantului
- Intampina clientii si le prepara comanda folosind totodata si casa de marcat
- Respecta toate procedurile si regulile standard de calitate
- Raspunde de inventar pe timpul turei sale
- Mentine un aspect personal ingrijit si curat

Cerinte :
- Abilitatea de a intelege si respecta anumite reguli intocmai cum I se cer
- Disponibilitate in a lucra cu casa de marcat si intr-un mediu de restaurant
- Persoane dinamice, dornice sa invete si sa lucreze sub brandul SUBWAY, cel mai mare lant de restaurante din lume.

Ce oferim:

- Program flexibil (ideal pentru studenti) dar si pentru persoane care isi doresc un job permanent
- Salariu de baza + spor de weekend + spor de noapte + bonuri de masa + bonusuri din vanzari
- Posibilitate de promovare conform organigrama

Descrierea companiei

În anul 1965 Fred DeLuca tocmai absolvea liceul în Bridgeport, Connecticut, SUA. Ca mulţi dintre colegii săi, Fred visa să termine o facultate. Cu toată dragostea sa pentru muncă, spiritul competitiv şi încrederea sa, Fred lucra pentru 1,25 de dolari pe oră la o fierărie, ceea ce nu era de ajuns pentru finanţarea studiilor sale.

Descurajat, Fred a cerut un sfat de la Dr. Peter Buck, un vechi prieten al familiei. Amândoi se cunoşteau de ani buni, iar Fred i-a împărtăşit visul său de a deveni doctor în medicină, aşteptând ca Dr. Buck să-i împrumute jumătate din suma necesară pentru aceasta. În schimb, Dr. Buck i-a dat o idee care va schimba viaţa lui Fred şi a multor oameni din lumea întreagă.

„Cred că trebuie să deschizi un restaurant de sandwich-uri", a spus Dr. Buck.

Iniţial Fred a primit ideea cu scepticism, însă, după ce Dr. Buck i-a explicat cum un restaurant de sandwich-uri ar putea finanţa studiile lui Fred, acesta a fost de acord. În aceeaşi seară Fred şi Dr. Buck au creat parteneriatul care trebuia să ducă la apariţia primului restaurant SUBWAY®.

Succesul restaurantului a venit imediat. În prima zi de lucru oamenii s-au adunat în faţa uşilor încă înainte de prânz. De atunci compania a continuat să crească. Obiectivul lui Fred şi al lui Peter era să deschidă 32 de restaurante în 10 ani. Până în 1974, opt ani după deschiderea primului restaurant, Fred şi Peter deţineau şi conduceau 16 restaurante în statul Connecticut - numai jumătate din obiectivul lor.

Pentru că amândoi doreau să-şi dezvolte afacerea, s-au îndreptat asupra ideii de francizare– ceva ce iniţial au refuzat din ideea că asta este numai pentru „mari jucători”. Convinşi de succes, Fred şi Peter au decis că tocmai francizarea va aduce acest lucru companiei. Şi aşa Fred s-a întâlnit cu prietenul său Bryan şi i-a propus ceva ce Bryan nu a putut refuza. Propunerea era ca Bryan să împrumute bani de la Fred şi să cumpere unul dintre restaurante, şi dacă afacerea nu-i plăcea, să o returneze fără a datora nimic. Brayn este cunoscut ca fiind primul francizor SUBWAY®, stabilind standardul modelului de afacere SUBWAY®. Aceasta îi permite lui Peter şi lui Fred nu numai să-şi atingă scopul, ci să-l şi depăşească. Astăzi, după 43 de ani de la înfiinţarea sa, SUBWAY® este cea mai mare reţea de restaurante din lume, cu mai multe restaurante în SUA, Canada şi Australia decât McDonalds. Reţeaua SUBWAY® şi Fred DeLuca au primit adeseori premii. Numele şi produsele SUBWAY® au apărut în multe filme şi seriale de televiziune. Franciza SUBWAY® a traversat un drum lung de la modestul restaurant de sandwich-uri din Bridgeport, Connecticut.

Expirat
Subway Alba Iulia angajeaza lucrator comercial  -  CATALIN TRANS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close