Publicat 13 Feb 2018 | Reactualizat 13 Mar 2018 | Expiră 16 Mar 2018

Student / masterand in domeniul tehnic

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- student (anul III, IV) sau masterand (anul I, II) al unei facultăţi cu profil tehnic (mecanica, electromecanica, automatizari, construcţii de masini);
- bune cunoştinţe de limba engleză;
- bune cunoştinţe ale pachetului Office;
- cunostinţe de utilizare a altor programe/softuri, constituie avantaj.

Descrierea jobului

Fabrica BOSCH REXROTH din Blaj oferă posibilitatea tinerilor studenţi de a-şi completa cunoştinţele teoretice cu cele practice printr-un program de angajare part-time, flexibil şi foarte avantajos.
Vino sa faci parte dintr-o organizaţie ale cărei valori sunt pe deplin respectate si recunoscute la nivel mondial, animată de logo-ul "Tradiţie, seriozitate, fermitate, totul pentru calitate!"

Descrierea companiei

Parte a grupului Bosch, reprezentând sectorul tehnologiei industriale, Bosch Rexroth, cu o experienţă de peste 200 de ani, este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiei de acţionare şi control. Sub sloganul The Drive and Control Company, Bosch Rexroth produce şi distribuie componente hidraulice, sisteme electrice de acţionare şi control, tehnologii de angrenare, tehnologii de mişcare liniară şi asamblare în peste 80 de ţări.

În locaţia din Blaj contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor prin produsele din domeniile tehnicii liniare, al sistemelor de control al şasiului şi controlul transmisiei. Creativitatea noastră se afla la baza soluţiilor tehnologice noi care se traduc în cele mai bine vândute produse. Suntem lideri în domeniul inovaţiei.

Pentru ca suntem o companie care investeşte în dezvoltarea profesională a colegilor prin Inovaţie şi Educaţie, punem la dispoziţie un mediu de lucru profesionist alături de ingineri cu experienţă în domeniu, programe pentru studenţi şi Internship-uri.

Colegii noştri se bucură de un pachet de relocare sau transport, flexibilitatea programului de lucru şi diverse activităţi after work organizate prin Living in Blaj.

Motivaţia noastră este ”Tehnică pentru o viaţă”: ne dorim ca produsele noastre să genereze entuziasm, sa sporească nivelul calităţii vieţii şi să ajute la conservarea resurselor naturale.

Expirat
Student / masterand in domeniul tehnic  -  Bosch Rexroth SRL