Publicat 18 Iul 2019 | Reactualizat 15 Aug 2019 | Expiră 18 Aug 2019

STRUNGAR MANUAL

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CERINTE
- Cunostinte teoretice si practice de procedee de prelucrare prin aşchiere si prevederile standardelor tehnice, normelor şi normativelor în vigoare specifice proceselor de strunjire;
- Limba engleza - nivel mediu obligatoriu;
- Noţiuni de desen tehnic, de interpretarea sistemului de toleranţe;
- Cunostinte tehnice in vederea citirii desenelor de execuţie, a fişelor tehnologice, a planurilor de operaţii;
- Noţiuni de bază despre materiale, simbolurile acestora, caracteristici;
- Utilizarea şi întreţinerea echipamentelor din dotare;
- Tipuri de aparate de măsură şi control, modul de utilizare a acestora;
- Abilitatea de a lucra independent, dar si in echipa;
- Flexibilitate si bune abilitati de comunicare;
- Deschis spre o colaborare pe termen lung si dorinta de a se integra.

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI
- Realizează activitati de prelucrări prin aşchiere pe diferite tipuri de strunguri (universale) pentru obţinerea unei game variate de produse, folosind utilajele şi echipamentele specifice tehnologiei de strunjire, indicate în documentaţia tehnologicã;
- Alege şi utilizeaza echipamentele de strunjire, prelucrare prin aschiere, în vederea realizării de produse finite (piese de diferite forme şi dimensiuni, prelucrate din semifabricate de forme şi dimensiuni variate), în funcţie de procedeul ales şi specificaţiile tehnologice indicate în documentaţia specifică;
- Pregăteste operaţia de strunjire, în funcţie de specificaţiile din fişa tehnologică;
- Regleaza dispozitivele masinii;
- Efectueaza operaţiile de strunjire piese de diferite forme, în funcţie de caracteristicile constructive şi funcţionale, aducandu-le la dimensiunile, acuratetea si finisajul de suprafata specificate.

SE ASIGURA
- Training;
- Asigurare medicala, cazare la cerere, transport de la cazare la fabrica;
- Program de lucru 8 ore de luni - vineri, cu posibilitate de ore suplimentare;
- Contract pe perioada lunga;
- Salariu incepand de la 2500 euro NET pe luna;

- Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de contact: 0771001000
- Agentia de recrutare IWR nu percepe comision de intermediere!
- Pentru mai multe informatii accesati site-ul companiei noastre www.iwr.ro

Descrierea companiei

IWR – International Work & Recruitment

IWR SRL este o companie care se ocupa de recrutarea si plasarea de personal pentru partenerii si clientii nostri, oferind acces la toate locurile de munca existente in lume.

Activitatea noastra se desfasoara in domeniul resurselor umane, incluzand recrutarea de personal, consultanta, executive search, leasing de personal si formare de personal.

Personalul companiei nostre este unul tanar, dinamic si mai ales pasionat de acest domeniu, ceea ce ne face sa credem despre noi ca suntem mereu deschisi la idei noi si suntem gata sa folosim cele mai creative solutii in cazul in care intampinati probleme.

Conceptul companiei este de a oferi posibilitatea de lucru in diverse domenii persoanelor interesate care sunt in cautarea unui loc de munca, inclusiv persoanelor care nu poseda experianta necesara.

Aplicantii nostri vor avea posibilitatea de a se angaja in diverse domenii cum ar fi medical, industrial, comercial, hotelier, transport, comunicatii, agricultura, IT, constructii, invatamant si multe altele.

Ne propunem ca in cel mai scurt timp posibil de la luarea candidatilor in evidenta companiei noastre, sa le oferim un loc de munca conform specializării si cunostintelor dobandite.

IWR detine licenta de acreditare eliberata de Ministerul Muncii si este o companie independenta cu capital 100% romanesc.

Suntem mandri sa spunem ca suntem un partener de incredere si correct pentru multe companii. Credem in parteneriatele pe termen lung si stim ca este nevoie de un serviciu profesionist si de calitate pentru a ne satisface atat clientii cat si persoanele care le recrutam.

Drumul pe care am pornit, ne obliga sa tratam cu respect si corectitudine atat partenerii cat si persoanele recrutate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

STRUNGAR MANUAL  -  IWR SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close