STIVUITORIST

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Experienta pe un post similar; (utilizare Reach Truck, VNA, Clemper);
  • Autorizatie ISCIR - obligatoriu;
  • Disponibilitate pentru efort fizic;
  • Disponibilitate de lucru in ture;
  • Persoana serioasa, constiincioasa, dе incredere;

Descrierea jobului

  • Asezarea marfurilor in locatiile stabilite;
  • Verifica corectitudinea comenzilor de intrare/iesire a bunurilor d.p.d.v cantitativ si calitativ.
  • Pregatirea comenzilor pentru livrare;
  • Verificarea starii tehnice/ bunei functionari a stivuitorului la inceperea si terminarea activitatii si raportarea neconformitatilor;

Descrierea companiei

KLG Europe este un grup international ce ofera servicii de logistica si transport inca din anul 1918, anul infiintarii sale in Olanda. La nivel European, KLG Europe ofera servicii de transport rutier in regim de grupaj , transport aerian, maritim dar si warehousing/depozitare.

In Romania, KLG EUROPE dispune de o retea de distributie la nivel de tara, incarcari partiale si in regim de exclusivitate. KLG EUROPE LOGISTICS-sucursala Romania, a luat fiinta in anul 2006 iar in prezent avem birouri in 9 dintre cele mai importante orase din tara - Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Craiova, Bacau, Constanta, Sibiu si Braila.

In prezent este considerata compania cu cea mai dinamica crestere din domeniul transportului si a logisticii. Suntem printre cei mai buni jucatori pe piata de logistica si transport, dar ne preocupa mai intai oamenii cu care lucram! Lucram in echipa-angajati si parteneri de afaceri, management si executie-si am descoperit in timp ca aceasta este formula succesului.

Motto-ul nostru: Logistica fara limite - Borderless Logistics

Daca este KLG Europe Logistics compania in care tu sa iti doresti sa lucrezi, noi ne dorim sa te cunoastem!

Stimate Candidat,

Prin aplicarea dumneavoastră la anunțul nostru de angajare, vă exprimați consimțământul în sensul păstrării CV-ului dumneavoastră în baza noastră de date. Datele sunt păstrate în scop de Recrutare și Selecție si ne-am bucura să menținem legătura în vederea oportunităților profesionale din cadrul KLG Europe Logistics. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza pentru o perioadă de cel mult 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare pentru persoanele care nu au încheiat un contract individual de muncă. Pentru persoanele în cazul cărora procesul de recrutare se finalizează cu încheierea unui contract individual de muncă, datele acestora vor fi supuse politicii Societății privind GDPR. Multumim!

Publicat 16 nov. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.