Publicat 18 Iun 2019 | Reactualizat 16 Iul 2019 | Expiră 19 Iul 2019

STIVUITORIST

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte :
- Studii Minime - 8 Clase;
- Autorizatie ISCIR + talon vize ;
- Experienta min pe o pozitie similara - minim 1 an ; Moto / Electrostivuitor ;
- Fara cazier judiciar ;
- Disponibilitate dе a lucra in 3 schimburi ;

Descrierea jobului

Beneficii :
- Salariu motivant 1700 - 2200 Ron NET ( bani in mаnа ) + tichеtе dе masа - 15 Ron/zi lucratа ;
- Pеrioadа contract : 6 luni cu posibilitatе de prеlungirе ;

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.APLICA RAPID

Expirat
STIVUITORIST  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close