Stivuitorist depozit

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cerinte:
- Autorizatie ISCIR valabila
- Disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi prin rotatie saptamanala (L-V, )
- Indemanare
- Seriozitate
- Spirit organizatoric
- Atentie la detalii

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Alimenteaza locatiile la raft cu paleti
- Incarca/descarca paletii in mijloacele de transport;
- Asigura buna functionare a electrostivuitorului.

Beneficii:
- Salariul atractiv + bonuri de masa
- Loc de munca stabil – contract pe perioada nedeterminata;
- Transport asigurat
- Plata orelor suplimentare
- Mediu de lucru performant

Descrierea companiei

Editura Litera este companie in plina ascensiune, care isi propune in fiecare an sa dezvolte, sa inoveze, sa contribuie la cresterea pietei de carte. Sunatem mai mult decat o editura. Suntem un mod de a intelege cartea, imbinand traditia cu modernitatea.

Unul din cei mai mari editori de carte din Romania, Grupul Editorial Litera, a fost fondat in anul 1989, reusind sa aduca in bibliotecile romanilor peste 10 000 de titluri, din cele mai variate domenii: fictiune, enciclopedii, atlase, dictionare, carti pentru copii, arta si arhitectura, istorie, limbi straine, cultura generala, sanatate si frumusete, dezvoltare personala, business, calatorii, familie si timp liber.

Parte dintr-o lume care si-a uitat valorile si reperele, Editura Litera reprezinta mai bine de 15% din valoarea totala a pietei de carte din Romania cu 800 de titluri editate anual in cele peste 50 de colectii si imprinturi.

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa schimbe o lume in care calitatea e inlocuita cu cantitatea, in care fake-urile sunt vandute la pret de unicat.

In decursul celor 30 de ani de existenta, Editura Litera a devenit lider de piata prin cresterea portofoliului de titluri la un numar de 3.000 de titluri active, acoperind toate domeniile de interes, impartind oferta pe categorii si subcategorii conform cerintelor actuale. Oferta Editurii Litera este impartita pe adulti si copii si este construita pe un plan editorial structurat pe colectii de fictiune si nonfictiune, cu prezenta in portofoliu a unui numar exponential de autori de prestigiu precum Agatha Christie, Alice Munro, Osho, Tatiana de Rosnay, Gordon Ramsay si detinem licente de top pentru Disney, National Geographic, DK etc.

Cu o echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu, oameni care pun mare pret pe cultura, nu pe maculatura, Editura Litera continua sa imparta o comoara de citit, de inteles, de facut, de primit cadou si de lasat mostenire.

Iubesti cartile si iti doresti sa faci parte dintr-o editra de succes? Te asteptam sa impartasim impreuna aceasta pasiune.

Vino in echipa Editura Litera!

Publicat 4 nov. 2021 Reactualizat 2 dec. 2021 Expiră 4 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.