Publicat 08 Ian 2016 | Expiră 12 Ian 2016

Stivuitorist depozit (manipulant marfa)

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

2 ani Experienta in depozite de marfa (incarcare-descarcare).
Preferabil experienta in depozitele de marfa ale unei companii de transporturi si logistica.
Muncitor si serios.

LOCATIA: Autostrada Bucuresti Pitesti zona Carrefour Militari
Compania asigura microbuz de la statia de metrou Pacii si inapoi.

Descrierea jobului

- Descarca / Incarca marfurile sosite/ce pleaca din locatie
- Verifica integritatea ambalajului aferent marfurilor procesate si intocmeste documente justificative in cazul unor neconformitati
- Depoziteaza in conditii optime marfurile din gestiune
- Sorteaza marfurile pe baza instructiunilor scrise (etichete directionare)
- Utilizeaza in activitatea curenta echipamente de gestiune si manipulare marfa (electrostivuitor: transpaleti; scanere)
- program in ture

Descrierea companiei

DHL este, incepand cu 2002, parte a grupului Deutsche Post Word Net. Unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala, DHL a devenit marca intregului grup incorporand toate celelalte brand-uri legate de serviciile de transport.
Achizitionarea unor tehnologii de ultima ora si imbunatatirea continua a serviciilor au constituit intotdeauna prioritatea numarul 1 pentru DHL.
Toate serviciile furnizate de DHL Romania au la baza criterii de eficienta si calitate riguros stabilite.

Pentru DHL oamenii sunt cel mai important bun al companiei, iar Departamentul de Resurse Umane devine o piesa esentiala in sprijinirea obiectivelor strategice ale companiei. Aceasta perspectiva este transpusa in practica prin recrutarea de profesionisti pe baza unui set de competente bine definit, recompensand performanta si incurajand asumarea deplina a responsabilitatii in cazul slabei performante, promovand flexibilitatea si colegialitatea la locul de munca si pastrand integritatea comunicarii.
DHL investeste in oameni si dezvoltarea lor, programe de cursuri, de evaluare si dezvoltare a personalului sunt investitii pe termeni lung, de pe urma carora beneficiaza toate cele trei parti aflate in relatie directa pe piata: client - angajat - organizatie.

Astazi, cand spui DHL, spui seriozitate, profesionalism si rapiditate. Inseamna increderea intr-un lucru bine facut, certitudinea ca orice detaliu este prevazut si pus la punct.

DHL. WE MOVE THE WORLD!

Expirat
Stivuitorist depozit (manipulant marfa)  -  DHL International Romania SRL - divizia Freight transport rutier

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close