Sr Customer Experience Specialist (14.00-22.30/15.00-23.30)

Honeywell - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Qualifications:
Fluent in English (C1 level), spoken and written communication
1.5 years minimum experience with Honeywell culture and systems;
Relevant experience in a similar position of customer support and data input (preferably SAP / CRM experience);
Experience with Knowledge Management best practices
Microsoft Office suite
Proactive thinker and team player
Structured and process minded, strong coaching and communication skills

Descrierea jobului

We have an opportunity for a Sr Customer Experience Specialist to join our Safety and Productivity Solutions team in Bucharest. Provides support for numerous customers. Initiates and receives direct customer contact on repairs, spare parts orders, and advanced services. Provide administrative support for our customers and management using SAP, MS Office, and phone system. Must possess a thorough understanding of customer requirements for support as well as the customer's priorities.

Sr Customer Experience Specialist responsibilities:
 • Take full and complete ownership for all Customer Service Support to provide and maintain customer satisfaction.
 • Issuing RMA’s for product failure following the company’s guidelines for warranty/non-warranty repairs
 • Work as a team on a call center, group email box and online portal to issue RMAs as accurately and expeditiously as possible
 • Determine when appropriate to escalate customer concerns to management.
 • Assist customers and sales representatives with any request/inquiry or complaint through the system to resolution.
 • Administrate/Expedite notifications, orders, monitor through to completion.
 • Keep Supervisor/Senior/Coach and District/Regional Service Managers apprised of potential problems.
 • Function as backup for other CSR’s when required.
 • Pass on sales opportunities to field.
 • Answer department 1-800 line for customer inquiries or requests for new repairs and/or orders.
 • System search for customer application when part number is not known.
 • Work closely with depots and other departments to ensure repairs and orders are processed in a timely manner.
We offer:
 • Medical plan provided by Omniasig
 • Budget for flexible benefit scheme which can be used for travel, sports, dental scheme, and others
 • Transportation budget and fuel cards
 • Business Travel Accident Insurance
 • Voluntary defined contributory pension plan
 • Meal allowance
 • Paid vacation and time off Honeywell employees are provided Christmas and Children vouchers, as well different family aids

If this is your dream role, then we'd love to hear from you.

Descrierea companiei

Suntem o companie Fortune 100 care inventează și produce tehnologii pentru a aborda provocări dure legate de tendințele macro globale, cum ar fi siguranța, securitatea și energia. Cu aproximativ 122.000 de angajați Honeywell în întreaga lume, incluzând peste 19.000 de ingineri și oameni de știință, ne concentrăm neîncetat pe calitate, livrare, valoare și tehnologie în tot ceea ce facem și facem.

În cei peste 125 de ani de activitate, produsele și serviciile Honeywell s-au îmbunătățit și au salvat vieți. Ne mândrim cu mai multe companii predecesoare și munca inspiratoare a zeci de mii de oameni. In domeniul aerospațial cu Honeywell inovăm și integrăm mii de produse, software și servicii cu scopul de a promova și furniza cu ușurință experiențe de transport sigure, eficiente, productive și confortabile în întreaga lume. Tehnologia receptivă, de înaltă performanță, care satisface și depășește nevoile clienților de astăzi și de mâine fiind găsită pe aproape toate avioanele comerciale, de apărare și spațiale, iar turbocompresoarele Honeywell sunt utilizate de aproape toți producătorii de automobile și camioane din întreaga lume.

Ne mândrim cu tehnologii pentru casă și construcții prin oferirea unui software avansat care ajută proprietarii să rămână conectați și să controleze confortul, securitatea, sistemele de incendiu și purificare a aerului și a apei și care ajută proprietarii de clădiri și ocupanții să se asigure că instalațiile lor sunt sigure, confortabile și durabile. De asemenea, susținem productivitatea și siguranța a peste jumătate de miliard de lucrători din întreaga lume cu oferte precum computere mobile robuste, software și fluxuri de lucru cu voce activă, scanere de coduri de bare, soluții de imprimare, tehnologii de detectare a gazelor și echipament de protecție personală. Suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software și lider global în proiectarea și crearea de produse chimice de înaltă calitate și sisteme bazate pe software pentru operarea în siguranță și cât mai eficient a instalațiilor industriale complexe prin Honeywell Performance Materials and Technologies.

La Honeywell ne implicăm în industria mondială de petrol și gaze oferind tehnologii de rafinare, petrochimice și de prelucrare a gazelor și servicii software și suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software a Grupului Honeywell Process Solutions.

În România, Honeywell este prezent în București, Timișoara și Lugoj unde deținem peste 3 600 de angajați. Ne bazăm pe moștenirea substanțială, ne concentrăm pe creștere, inovație, experiență îmbunătățită a clienților și valoarea acționarilor. Misiunea și valorile de bază Honeywell au rămas consecvente încă de la început, bazându-ne pe viziune, credință și neîncetatul nostru impuls de îmbunătățire continuă. Suntem vizionarii unui viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient, păstrându-ne credința fermă în puterea inovației. De mai bine de 100 de ani, inovăm și creăm ceea ce urmează.

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 28 feb. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.