Publicat 16 Feb 2017 | Reactualizat 19 Mar 2017 | Expiră 20 Mar 2017

Specialist vanzari cu experiență în domeniul echipamente de protecția muncii (PSA)

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Peste 2.700 de angajați motivați în peste 50 de țări fac prin activitatea lor din Hoffmann Group ceea ce este astăzi: liderul european în domeniul distribuției de scule de calitate și unul din angajatorii cei mai atractivi, dar și cei mai pretențioși din branșa noastră. Entuziasmăm companii cotate la bursă cât și companii mici și mijlocii și pariem în calitate de companie internațională și pe viitor pe căi decizionale scurte, multă flexibilitate și implementare rapidă. Creșterea noastră sănătoasă se reflectă și în cifra de afaceri globală de peste un miliard de Euro în 2016. Cu un sistem solid de valori, care este marcat de încredere reciprocă și în care competența socială are o valoare deosebită vă oferim un mediu de lucru, în care performanța și angajamentul sunt răsplătite. Sprijinim inițiativa, creativitatea și acțiunile autonome, orientate înspre rezultate. Pentru aceasta primiți mult spațiu de acțiune și competență decizională.
 
Creștem! Pentru a ne putea deservi clienții în cel mai bun mod și pe viitor, căutăm pentru completarea echipei noastre din București cât mai curând posibil un angajat intern convingător din punct de vedere al cunoștințelor de specialitate și personal (m/f) cu specializarea vanzari echipamente de protecția muncii (PSA).
 
Sarcinile Dvs.:
Aveți grijă de un cerc definit de clienți și sunteți responsabil de elaborarea de oferte și de urmărirea la timp a acestora.
Cu cunoștințele Dvs. de specialitate sprijiniți echipa noastră de distribuție în ceea ce privește sortimentul de produse în calitate de persoană de contact competentă.
Pe lângă consilierea telefonică de specialitate și primirea comenzilor sunteți în plus persoană de contact pentru echipa externă de vânzări, cu care colaborați în calitate de partener.
Sprijiniți la aprovizionarea cu articole speciale și la procesarea de solicitări de proiect inclusiv la evaluarea ofertelor, calcule și negocieri de prețuri. 
Competențele Dvs.:
În calitate de candidat ideal (m/f) aveți o formare profesională economică și aveți deja experiență în domeniul PSA.
Cunoașteți cei mai importanți actori de pe piață din partea producătorilor și sortimentele acestora de produse.
Aveti si cunostinte legislative in domeniu
Sunteți un jucător comunicativ în echipă și ne convingeți prin disponibilitatea sporită de performanță, orientarea înspre servicii și prin faptul că sunteți o persoană de încredere.
Sunteți familiarizat cu aplicațiile MS Office, mai ales Excel și în mod ideal și cu SAP R/3, modul MM.
Stăpâniți româna la nivel nativ și vorbiți la nivel avansat și engleza și/sau germana. 
Oferta noastră:
Vă urăm bun venit într-o companie de familie cu valori solide și orientată înspre creștere, care are ierarhii plate și adoptă rapid decizii.
Vă oferim o școlarizare intensă și program de mentorat și formare continuă în propriul centru de training.
Onorăm angajamentul Dvs. printr-un pachet salarial atractiv cu multe beneficii sociale.
Investim în sănătatea Dvs. și în viitorul Dvs. financiar.
Activitatea se va desfasura la biroul nostru din Bucuresti si ocazional pe teren 
Aplicati acum online cu CV complet (in lb.romana si in lb.germana sau lb.engleza) , data de la care a-ti putea incepe activitatea, asteptarea dvs. salariala.
Va rugam sa aveti toata intelegerea ca vom putea procesa CV-ul dvs. numai daca este complet si aplicati pe Email si daca contine maximum 3 fisiere in format  .pdf.
Hoffmann Industrial Tools SRL
Doamna Mihaela Tone – Resurse Umane
M.Tone@hoffmann-group.com
Str.Aristide Pascal nr.18 , Sector 3
031445 Bucuresti
Romania
                                                                

Descrierea companiei


 

Expirat
Specialist vanzari cu experiență în domeniul echipamente de protecția muncii (PSA)  -  HOFFMANN INDUSTRIAL TOOLS SRL