Publicat 11 Mai 2020 | Reactualizat 26 Mai 2020 | Expiră 10 Iun 2020

Specialist suport vanzari Back Office B2B

2 posturi

Candidatul ideal

- Nivel dе studii medii (studiile superioare constituie avantaj);
- Cunoștințe operare PC;
- Constituie avantaj experiența în domeniul vânzărilor dе echipamentelor pentru sisteme dе securitate și telecomunicații;
- Cunoașterea gramaticii limbii române;
- Aptitudini dе vânzare și negociere B2B;
- Capacitate dе lucru atât în echipă cât și individual;
- Cunoscator dе limba engleza (peste nivel mediu)
- Foarte bune abilități dе comunicare, persuasiune și negociere.

Descrierea jobului

Interactionezi cu oameni dintr-un mediu tеhnic profеsionаl, oаmеni cu experiеnță și cаlificări în domеniu sistеmеlor elеctronicе dе securitatе și tеlеcomunicații cărora le vei gеstionа direct comenzile plasate prin intermediul platformei B2B Telesystem și vei urmării stadiul lor până la finalizare.

Interacționezi cu partenerii noștri contractuali prin mijloace electronice în vederea rezolvării solicitărilor venite din partea acestora precum și realizarea de oferte tehnice - comerciale, unde vei promova și prezenta produsele din portofoliu Telesystem.

Comunici direct cu toate departamentele interne în vederea soluționării și raportării diverselor situații.
Vei lucra într-un mediu plăcut, profesional și sigur, alături de o echipă tânără, ambițioasă și activă, o echipă care este pregătită să înțeleagă rapiditatea schimbărilor tehnologice și care acționează în vederea promovării acestora într-o piață de profil.

În schimbul devotamentului și experientei tale vei beneficia de un pachet salariat motivant precum și de posibilitatea avansări în funcție de competentele dobândite în cadrul companiei Telesystem.

Descrierea companiei

Telesystem s.r.l. este o companie cu capital si actionariat integral romanesc avand ca principal domeniu de activitate, distributia COMPONENTELOR SI SISTEMELOR ELECTRONICE DE SECURITATE SI TELECOMUNICATII prin propria retea de distributie la nivel national. TELESYSTEM a reusit sa se remarce pe piata din Romania inca din anul 2007, avand un principiu bine structurat si stabilit. TELESYSTEM importa si distribuie o gama variata de echipamente de securitate, adresate tuturor instalatorilor autorizati care activeaza atat pe piata din Romania cat si din alte tari europene.

Specialist suport vanzari Back Office B2B  -  TELESYSTEM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close