de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Oct 2019 | Reactualizat 21 Nov 2019 | Expiră 22 Nov 2019

Specialist Sertizare/ Sudura - Departament Tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Accepta provocarea viitorului si alatura-te echipei noastre pentru dezvoltarea unei cariere de succes !

Am aprecia ca profilul tau sa corespunda urmatoarelor cerinte :

  • Studii: Superioare Tehnice
  • Limbi straine : Engleza – nivel avantaj ; Germana – reprezinta avantaj
  • Experienta: in domeniul automotive-productie reprezinta avantaj
  • Deprinderi si gandire tehnice
  • Abilitati de analiza si organizare
  • Munca in echipa
  • Orientare spre rezultat si imbunatatire continua
  • Atentie la detalii

Descrierea jobului

Provocarile tale ar consta in :
Implementeaza, mentine si imbunatateste procesele de sertizare si sudura in zona de productie
Defineste cele mai bune practici in cadrul proceselor speciale astfel incat sa se asigure standardizarea modului de lucru (sertizare si sudura) conform cu cerintele sistemului de productie Hirschmann.
Persoana responsabila de procesele de sertizare si sudura in Targu Mures si persona de contact pentru specialistii din Rankweil (sertizare si sudura).
Instruieste operatorii si tehnicienii de proces pentru ca acestia sa cunoasca modul de lucru la masinile speciale (sertizare si sudura) si aspecte specifice proceselor speciale (parametrii de lucru, influenta lor asupra calitatii produselor, recunoasterea defectelor produselor si a defectiunilor masinilor si utilajelor, contramasuri, etc) conform fiselor de instruire specifice, matricii de competenta si planurilor de instruire si reinstruire.
Asigura instruirea de baza a personalul de productie si personalul din departatementele suport pe procesele speciale de sertizare si sudura folosind manualele de instruire secifice.


Noi iti oferim:
Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Asteptam cu entuziasm sa te cunoastem si sa purtam o discutie in ceea ce priveste viitorul tau in cadrul Hirschmann Automotive !

Descrierea companiei

HIRSCHMANN ROMANIA este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN ROMANIA: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!

Expirat
Specialist Sertizare/ Sudura - Departament Tehnic  -  HIRSCHMANN ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close