Publicat 29 Ian 2019 | Reactualizat 28 Feb 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Specialist SEO & Social Media

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate;
- Experienta minim 2 ani intr-un rol tehnic SEO si in Social Media;
- Exprienta in utilizarea Google Analytics și în Consola de căutare Google;
- Up-to-date cu cele mai recente tendințe SEO;
- Cunoștințe aprofundate a programului Excel;
- Cunostinte avansate despre Social Media si Marketingul Online;
- Excelente abilități de scris și de editare, precum și abilitatea de a se adapta stilului, tonului și vocii brandului QFORT;
- Experiență vizuală bine dezvoltată și capacitatea de a creea propriile sale vizualuri, bazate pe șabloane și cu ajutorul echipei de design;
- Capacitate de analiza, si competenta in extragerea de concluzii din rapoarte pline de cifre, procente și indicatori;
- Initiativa, creativitate, atitudine pozitiva si deschisa spre rezolvarea problemelor;
- Dorinta permanenta de a ramane conectat la noutatile din domeniu si o foarte buna intelegere a particularitatilor mediului online;
- Capacitatea de analiza si masurare a rezultatelor campaniilor desfasurate;
- Gandire analitica, bazată pe date și o atenție deosebită pentru detalii.

Descrierea jobului

SEO:
Identificarea zonelor care pot fi imbunatatite în structura site-ului, link-uri interne și conținutul pentru a crește vizibilitatea site-urilor companiei
Lucreaza alături cu echipa de marketing în dezvoltarea unei strategii de conținut în funcție de oportunitatea de căutare, de analiza cuvintelor cheie și de intenția publicului în diferite limbi.
Identifica și propune soluții pentru problemele legate de viteza și problemele legate de vizualizarea pe variante desktop/mobile/tablete
Investigeaza si raporteaza schimbari in trafic si clasamente.
Efectueaza analiza cuvintelor cheie urmarind competita si clasamentul/tendintele.

SOCIAL MEDIA:
Participarea la crearea planului si strategiei de Marketing Online prin propuneri pentru imbunatatirea prezentei online, traficului si vanzarilor.
Managementul si operarea conturilor de Social Media cu activitatile principale:
POST: Panificarea, generarea, publicarea și distribuirea conținutul zilnic, inclusiv prin emiterea cerintelor pentru conceptul vizual si urmarirea crearii materialelor.
ADS: Stabilirea tematicilor de campanii online, crearea textelor aferente, emiterea cerintelor pentru conceptul vizual si urmarirea crearii materialelor, setarea campaniilor si stabilirea modalitatii de targetare a publicului tinta, monitorizarea si optimizarea campaniilor.
COMMUNITY MANAGEMENT: Crearea si postarea raspunsurilor la intrebarile adresate de clienti.
Urmarirea permanenta a nivelului de engagement si implementarea de actiuni creative care sa il influenteze.
Monitorizarea constanta a rezultatelor actiunilor de promovare desfasurate si optimizarea acestora in vederea atingerii obiectivelor de campanie si obiectivelor generale.
Conceperea de analize si raportari asupra activitatii.

Descrierea companiei

QFORT inseamna confort, calitate, caldura si soliditate. QFORT este o promisiune de valoare pe care o sustinem cu argumente sigure si concrete. QFORT este marca inregistrata a companiei Casa Noastra.

Casa Noastra este o companie 100% romaneasca, producator national de ferestre si usi termoizolante, infiintata in anul 1995. Prin reputatia echipei de specialisti si calitatea lucrarilor am devenit o companie de referinta in mediul economic din Romania.

Suntem o echipa dinamică și profesionistă formată din mai mult de 1000 oameni, o cifra de afaceri intr-o continua crestere si investitii in ultimii ani de cca. 30 milioane euro, prin care compania opereaza cea mai mare capacitate de productie de ferestre si usi din PVC din Sud-Estul Europei.

Credem in oameni, in puterea lor de a invata si a progresa. Suntem o echipa care intelege ce inseamna grija pentru client si servim interesele acestuia.

Daca vrei sa ne cunosti mai bine poti vizita site-ul nostru www.qfort.ro si daca te-am convins sa te alaturi echipei QFORT trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email recrutare@casanoastra.ro

Expirat
Specialist SEO & Social Media  -  CASA NOASTRA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close