Specialist Sanatate si Securitate in Munca

LA LORRAINE SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Absolvent invatamant superior si al cursurilor specific SSM conform legislatiei in vigoare
Baza solida de cunostinte in domeniul SSM, inclusiv a legislatiei in domeniu
Minim 3 ani experienta in domeniu, de preferat in mediu de productie
Cunostinte de limba engleza – nivel avansat
Capacitate de analiza si sinteza
Bune abilitati de comunicare si relationare
Cunostinte de calculator (Microsoft Office, Microsoft Project, Design computerizat)
Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Organizeaza activitatea de prevenire si protectie la locul de munca si coordoneaza proiectarea, implementarea si comunicarea tuturor activitatilor definite specific securitatii si sanatatii ocupationale.
Pastreaza si administreaza toata documentatia relevanta in legatura cu situatiile de urgenta, managementul incendiilor.
Identifica si actualizeaza continuu riscurile profesionale ale tuturor locurilor de munca din fabrica si stabileste procesele care sunt desemnate sa reduca sau sa elimine riscurile actuale sau potentiale de raniri, accidentari, incidente sau neconformitati.
Identifica, inregistreaza si cerceteaza orice accidente, incidente si neconformitati specifice pentru a se asigura ca a fost determinata cauza principala .
Initiaza, recomanda si verifica implementarea actiunilor corective si preventive pentru accidentele, incidentele si neconformitatile specifice.
Isi asuma controlul tuturor activitatilor unde exista pericol de ranire a persoanelor sau de contraventie la cerintele legale specifice, pana la implementarea actiunilor corective sau pana la inlaturarea pericolului de ranire.
Intreprinde inspectii si audituri zilnice, saptamanale si lunare dupa cum sunt prevazute in planificarea anuala realizata.
Se asigura ca planurile de raspuns in caz de urgenta sunt potrivite si corespunzatoare cu gradul de urgenta preconizat/ intampinat si actioneaza in situatii de urgenta dupa cum se specifica in Planul de Urgenta.
Coordoneaza testarea planurilor de urgenta/evacuare si pastreaza inregistrarile acestor teste si defineste planurile corective si de imbunatatire specifice.
Colaboreaza cu toate autoritatile in ceea ce priveste autorizatiile, acordurile necesare pentru toate activitatile si serviciile conform Legislatiei Romanesti.
Informeaza autoritatile relevante in caz de accident de munca sau in legatura cu munca sau accidente majore (inclusiv incendii).
Asigura comunicarea cu Inspectoratul Local de Protectie Civila/ITM/ISU.
Este membru in Comitetul de Securitate si Sanatate in Munca al fabricii, si va functiona conform HG 1425/2006, norme metodologice de aplicare a Legii 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca.
Asigura up-date legislative atat pentru desfasurarea propriei activitati cat si pentru informarea managementului.
Organizeaza cursuri de instruire pentru toti angajatii, vizitatorii si contractorii si se asigura ca toti angajatii sunt instruiti referitor protectia muncii si prevenirea incendiilor, fiind responsabil pentru fluxul informațional corect în cadrul echipei de producție și între echipa de producție și management.
Administreaza programe pentru sanatate profesionala, imbolnavire si ranire la locul de munca si instruieste toti angajatii referitor la responsabilitatile si raspunsurile in eventualitatea unui incendiu.
Se asigura ca permisele si autorizatiile de lucru sunt obtinute de la autoritatile relevante.
Coordoneaza procesul obtinerii autorizatiilor ISCIR pentru angajatii operand echipamente inregistrate ISCIR si se asigura ca angajatii care opereaza echipamente inregistrate ISCIR sunt corect autorizati, testati si competenti conform cu cerintele legislative aplicabile.
Coordoneaza activitatile de curs privitoare la actiuni de prim – ajutor.
Raporteaza Plant Manager-ului si este raspunzator in ceea ce priveste prescriptiile legislative descrise in Fisa de Post.
Colaboreaza cu Managerul Tehnic in ceea ce priveste indeplinirea cerintelor specifice si raporteaza imediat catre Plant Manager si Technical Manager orice neconformitate legislativa.
Efectueaza Inspectii lunare pentru toate departamentele si activitatile si raporteaza rezultatele acestor inspectii catre Plant Manager respectiv Managerului Tehnic.
Colaboreaza cu departamentul de HR in efectuarea controlului medical la angajare si cel periodic.


Beneficii:
Pachet salarial competititv
Tichete de masa
Munca intr-o echipa dinamica si profesionista
Posibilitati de dezvoltare profesionala

Descrierea companiei

La Lorraine Bakery Group (LLBG) este o companie 100% belgiană deținută de o familie cu peste 80 de ani de experiență în sectorul morăritului și al panificației. În fiecare zi, peste 4.000 de angajați entuziaști creează și vând produse de panificație de înaltă calitate în întreaga lume către consumatori, comercianți cu amănuntul și sectorul serviciilor alimentare din peste 25 de țări. Oamenii noștri sunt inima și sufletul companiei noastre. Împreună, suntem LLBG. Condus de pasiunea comună pentru produsele noastre și dedicat valorilor noastre. Tot ceea ce coacem și vindem este un produs al muncii noastre în echipă. Și clienții noștri gustă diferența, în fiecare zi.
Publicat 3 nov. 2021 Reactualizat 1 dec. 2021 Expiră 3 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.