Publicat 27 Oct 2008 | Reactualizat 25 Nov 2008 | Expiră 27 Nov 2008

Specialist retele

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunostinte avansate de creare, configurare si intretinere server, internet si LAN.
Experienta semnificativa si cunostinte temeinice in domeniul hardware, software, retele interne si externe, telefonie, internet, servere, firewall, sisteme control acces.
Foarte bun cunoscator Excel, Access, PHP, HTML.
Studii superioare, pasionat de domeniul retelistic si web, spirit creativ, inovativ.

Descrierea jobului

Configurarea serverelor companiei, implementarea sistemelor de securitate, firewall.
Modernizarea si intretinerea intregului arsenal IT&C, hardware si software al companiei.
Dezvoltarea site-urilor companiei, intretinerea serverelor de email, fileserver-ului.
Configurare avansata a PC-urilor companiei, back-up date, suport tehnic avansat.

Descrierea companiei

Compania noastra se numara printre liderii producatorilor de ambalaje din carton si de materiale tiparite. CID DESIGN STUDIO este in intregime o companie cu capital romanesc si vine in sprijinul clientilor sai cu investitii facute in tehnologii de ultima generatie. Echipamente de inalta precizie si productivitate fac din CID DESIGN STUDIO un partener ideal atunci cand calitatea produselor este obiectivul principal.

Compania noastra este constituita dintr-o echipa de profesionisti pregatiti la cel mai inalt nivel si poate oferi consultanta de specialitate in ceea ce priveste forma, calitatea si eficienta unui ambalaj din carton. CID DESIGN STUDIO se bucura de un sistem de management al calitatii ISO 9001, care este un garant al seriozitatii si eficientei sistemului existent, atat in fluxul de productie cat si in relatia cu partenerii nostri. Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, CID DESIGN STUDIO devine un partener ideal in solutii de ambalare profesioniste atat pentru piata locala cat si cea europeana.

Expirat
Specialist retele  -  S.C. CID DESIGN STUDIO S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close