Publicat 18 Iul 2017 | Reactualizat 17 Aug 2017 | Expiră 18 Aug 2017

SPECIALIST RESURSE UMANE

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem o echipa tanara, vesela, prietenoasa, pasionate de jobul nostru si dornice sa primim colegi noi. Ti-ar placea sa ne cunoastem?
Pe acest post vei gestiona proiecte de recrutare integral si in paralel, vei mentine baza de date a aplicantilor si a proiectelor in derulare. Vom reprezenta impreuna compania la evenimente de employer branding, prezentari, evenimente cu tematica medicala. Vei prezenta rapoarte de activitate cu diverse elemente de interes: indicatori, statistici si analize de piata (ca suport pentru activitatea de management).Vei elabora și reactualiza fișele de post.

Cerinte:

Pasiune pentru activitatea de resurse umane in general si pentru recrutare in special.
Minim 3 ani experienta in domeniul resurselor umane (administrare personal, recrutare si selectie, job profiling, employer branding).
Studii superioare finalizate.
Creativitate, implicare, organizare si abititatea de a respecta termene limita.
Orientare catre oameni, dar si catre rezultate.
Intelegerea profunda a nevoilor organizatiei si livrarea de rezultate in conditii de calitate si eficienta
Excelente abilitati de comunicare si relationare.

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent în 11 ţări, deţine peste 80 de laboratoare şi peste 400 centre de recoltare.
De peste 20 de ani pe piata românească, Synevo România reprezintă o reţea de 16 laboratoare şi 75 de centre de recoltare, iar paleta noastră de investigaţii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie şi teste de genetică.
Cu aproape 1,000 de angajati Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (platforma Comerciala Militari).
La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.
Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
SPECIALIST RESURSE UMANE  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL