Specialist Resurse Umane

SC EXCONT SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidatul ideal:

Studii superioare de specialitate
Cunostinte operare PC ( aplicatii office si programul Saga , Revisal).
Abilitati de comunicare cu clientii firmei.
Capacitate de munca sub presiune, spirit de initiativa si capacitatea de a-si asuma raspunderea pentru activitatea proprie.
Cunostinte solide de in domeniu, eventual experienta intr-o firma de contabilitate.

Descrierea jobului

Firma de contabilitate angajeaza inspector resurse umane pentru clientii din portofoliul propriu

Responsabilitati:
.Pregătește și gestionează dosare de personal, contracte de muncă, documente suplimentare și documente specifice departamentului de resurse umane;
.Pregătește corect, complet și la timp deciziile de încetare a raportului de muncă;
.Responsabil pentru evidența suspendării temporare a contractelor individuale de muncă;
.Este informat permanent cu privire la modificările survenite în legislația muncii, le comunică și le analizează împreună cu membrii echipei în care activează și asigură aplicarea acestora în conformitate cu prevederile legale.
.Pregătește diverse documente și rapoarte specifice departamentului de resurse umane; Efectuează calculul salarial și întocmește documentațiile lunare aferente inclusiv Declaratia 112:
.Administreaza baza de date de evidenta a personalului in format electronic si dosarul de personal. Mentine relatia cu partenerii firmei.
.Asigura support pentru management, oferind informatii si recomandari privind problemele de personal, periodic si la cerere.
.Actioneaza ca punct de contact pentru colegii din office, in aspectele ce tin de domeniul resurselor umane.
.Introducerea datelor angajatilor in programul de salarii.
.Prelucrarea datelor cuprinse in foile de pontaj, a certificatelor medicale, a concediilor, intocmirea fluturasilor de plata a salariilor si a .ordinelor de plata catre angajatori, intocmirea statelor.
.Realizarea adeverintelor, notelor de lichidare si a formalitatilor de angajare.
.Intocmirea declaratiilor lunare( CAS, Somaj, ITM, etc)Descrierea companiei

EXCONT S.R.L. este o societate comerciala care ofera servicii de consultanta si expertiza contabila fiind inregistrata la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania cu nr. 1525/2003.

Deoarece afacerile prospere impun servicii de consultanta si expertiza contabila de calitate, le oferim clientilor nostri o gama completa de servicii financiar-contabile profesionale care se bazeaza pe seriozitate si pe o experienta de peste 20 de ani, dobandita inca din anul 1992.

Pana in prezent, peste 130 de societati comerciale au beneficiat de corectitudinea, seriozitatea si responsabilitatea de care am dat dovada in prestarea serviciilor noastre, indiferent de specific si de domeniul in care activeaza: comert en-gross si en-detail, productie, constructii, transport, import-export, dezvoltare si servicii software, agentii de turism, prestari servicii diverse, jocuri de noroc, dezvoltare imobiliare, paza si protectie, productie publicitara, fast-food, etc.

Ne puteti gasi la oricare dintre cele doua sedii ale firmei: sediul din Voluntari, strada Leonte Filipescu nr. 8, Ilfov, pentru clientii din judetul Ilfov si provincie, si la sediul din Soseaua Mihai Bravu, nr. 1, bloc ALMO 2, scara C, etaj 1, apartament 88, pentru clientii din Bucuresti.

Publicat 7 Iun. 2022 Reactualizat 5 Iul. 2022 Expiră 7 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.