Publicat 18 Apr 2014 | Expiră 20 Mai 2014

Specialist Reserse Umane

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana activa, energica, ce doreste dezvoltarea unei cariere in domeniul Resurselor Umane?
Te asteptam sa te alaturi echipei noastre daca accepti provocarea de a promova impecabil posturile disponibile in piata muncii, de a aduce cei mai potriviti oameni in posturile companiei si de a te implica activ in punerea in practica a politicii noastre de resurse umane.
Este important sa detii excelente abilitati de comunicare si relationare, sa ai capacitatea sa dezvolti si sa aplici instrumente si proceduri de selectie intotdeauna adaptate postului si pietei in care recrutam si sa te defineasca furnizarea de servicii excelente, atentia la detalii si spiritul critic.

Descrierea jobului

Responsabilitatile postului sunt din toata sfera de activitati specifice departamentului de resurse umane: recrutare, selectie, administrare de personal (documente, baza de date etc), inductie, integrare, evaluare.

Alaturi de noi vei interactiona cu o echipa tanara, dinamica si profesionista si vei avea intotdeauna acces la oportunitati de instruire, dezvoltare si perfectionare profesionala continua.

Descrierea companiei

Agress este un grup de companii care se află într-o continuă dezvoltare indiferent de situaţia economica, politică sau socială din mediul de afaceri în care activează.
Grupul Agress îşi propune să fie locul 1 în toate mediile de afaceri în care activează echilibrând această direcţie cu orientarea către profitul clienţilor, angajaţilor şi partenerilor săi.

Pentru mai multe detalii vizitati www.agress.ro

Expirat
Specialist Reserse Umane  -  Agress Business Company

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close