Specialist Remediere Credite- Bucuresti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Buna!
Suntem in cautarea unui specialist remediere credite prin sucursala, care sa completeze echipa Departamentului de Remediere Credite prin Sucursale si care va gestiona si monitoriza procesul de remediere a clientilor Persoane Juridice (segmentele Micro, IMM, MidCorporate), impreuna cu unitatile teritoriale ale bancii, in scopul de a maximiza recuperarea creditelor restante sau clasificate in categoria expunerilor cu dificultate financiara, in conformitate cu reglementarile interne.

Cerinte:
· Studii superioare;
· Experienta de minim 3 ani in domeniile: Creditare / Restructurare_Persoane Juridice;
· Experiență în analiza financiară a companiilor;
· Experiență în colectare amiabilă;
· Abilități de comunicare, negociere și prezentare;
· Capacitate sporită de analiză, identificare soluții și prezentare/expunere situații, atentie la detalii;
· Cunoaștere limba engleză: nivel mediu;
· Cunostinte IT- MS Office.
· Excelente abilități pentru lucrul în echipă
· Gândire stategică
· Dispus la deplasări în țară, ocazional;

Competente:
· Colaborare si sprijin
· Autonomie si Proactivitate
· Adaptare la schimbare, rezilienta si gestionarea emotiilor
· Networking/ relationare si relatii
· Orientare catre nevoile clientilor si o competitivitate colaborativa
· Planificare şi organizare
· Analiza
· Profesionalism
· Persuasiune si influentare

Descrierea jobului


Ce face un specialist remediere credite prin sucursale:
- Raspunde solicitarilor angajatilor din unitatile teritoriale (Sucursale) cu atributii cu privire la clientii Persoane Juridice in ceea ce priveste procesul de operatiuni de inlocuire a expunerilor pentru contractele de credit aferente Persoanelor Juridice cu dificultati financiare, respectiv operatiuni post acordare credite aferente acestor clienti.
- Raspunde solicitarilor superiorului direct in rezolvarea cazurilor alocate cu privire la procesul de restructurare pentru creditelor PJ;
- Participa si contribuie la definirea si ajustarea fluxurilor (inclusiv criterii de eligibilitate, tratamente si conditii aferente operatiunilor de inlocuire a expunerii), procedurilor, materialelor de training si proiectelor care impacteaza sau vizeaza activitatea de Remediere Credite PJ prin Sucursale;
- Intocmeste note de accept/refuz pentru solicitarile de operatiuni de inlocuire a expunerilor, respectiv a operatiunilor post acordare aferente clientilor persone Juridice cu dificultati financiare, pe care le comunica ulterior angajatilor din unitatile teritoriale.
- Elaboreaza rapoarte de activitate si informare, conform frecventelor stabilite de catre superiorul ierarhic;- Întelegerea adecvată a modului de operare a societăților din portofoliu, cu evaluarea șanselor acestora de a se redresa;
- Găsirea celor mai eficiente modalități de recuperare, inclusiv găsirea și implementarea unor soluții inovative si eficiente de restructurare;
- Menținerea relației cu Sucursala BT care a acordat creditul și colectarea oricăror informații relevante din piața locală;
- Inspecția fizică a capacităților de producție și a garanțiilor alocate;
- Întâlniri/ vizite cu acționarii sau managerii societăților gestionate;
- Colaboreaza cu toate Unitatile implicate in procesul de restructuare PJ (Sucursale, Directii, etc);

Speram ca ti-am starnit interesul! Daca tu crezi ca esti persoana potrivita pentru acest post si vrei sa te alaturi echipei RemediereCredite sau doresti sa recomanzi pe cineva, te rugam sa trimiti CV-ul la adresa de email: diana.tudor@btrl.ro, cu subiectul “ Specialist Remediere Credite", pana la data de 15.06.2022.
Succes!

Descrierea companiei

Altfel…
suntem o companie care isi doreste ca ideile sa fie valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile diferit.
Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

Misiunea noastra este sa oferim experiente pozitive oriunde si oricand.
Bankingul merge mai bine cu zamBT.

Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank”, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri. In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.

Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 4 iul. 2022 Expiră 10 iul. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.