Publicat 27 Feb 2020 | Reactualizat 28 Mar 2020 | Expiră 29 Mar 2020

Specialist recrutare

1 post
Expirat
Esti pasionat/a de recrutare si vrei sa te dezvolti in continuare in acest domeniu? Ești familiarizat/ă cu mediul online, canale alternative de recrutare și Social Media? Ai bune abilitati de comunicare si relationare?
Iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme de lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?
Atunci …locul tau este la noi!!!

Te asteptam in echipa noastra, pentru a te ocupa de:
evaluarea nevoilor de recrutare impreuna cu managerii de departamente pentru a intelege specificul fiecarei pozitii si pentru a atrage candidati valorosi;
conceperea, postarea si actualizarea anunturilor de recrutare pe toate canalele disponibile;
identificarea de noi canale de recrutare adaptate nevoilor companiei;
gestionarea etapelor procesului de selectie pentru pozitiile vacante incluzand preselectia si evaluarea CV-urile primite, testarea candidatilor, stabilirea si sustinerea interviurilor, realizarea listei scurte, intocmirea ofertelor de angajare, etc.
administrarea și dezvoltarea bazei de date cu candidați, asigurând acuratețea informațiilor introduse;
urmarirea derularii procesului de integrare in cadrul organizatiei a noilor angajati;
identificarea si participarea in evenimente de recrutare – targuri de job-uri, proiecte pentru studenti, conferinte, etc.
realizarea exit interviurilor in vederea identificarii motivelor plecarii si analizarea rezultatelor cu scopul de a recomanda actiuni de imbunatatire a climatului organizational;
intocmirea de rapoarte de activitate privind situatia proiectelor gestionate;Daca doresti sa te alaturi echipei noastre esti/ai:
absolvent/a de studii superioare(psihologie/sociologie/resurse umane);
experienta pe un post similar minim 4 ani;
cunostinte limba engleza (nivel avansat– obligatoriu);
cunostinte operare calculator;
capacitate de organizare, prioritizare si analiza;
disponibil/a la deplasari;Iti oferim:
salariu motivant;
bonusuri de performanta (management digitalizat al performantei);
beneficii aditionale in functie de performanta(tichete de masa, tichete de vacanta, asigurare medicala privata, decontare transport);
cursuri si traininguri de dezvoltare personala si profesionala, organizate in tara sau in EU;
infrastructura digitala moderna, mijloace de lucru si comunicare digitala standardizate la toate nivelurile (smartphone, laptop, office tools & apps, etc.);Vrei sa faci un nou pas in cariera ?!
Cu noi poti reusi - your better way up!

Daca sunteti in cautarea unui angajator pe termen lung, intr-o companie multinationala cu operatiuni pe tot globul, cu structura manageriala flexibila, compacta si transparenta, cu canale de comunicare deschise, care pune accent pe creativitatea si inovatia membrilor echipei, asteptam cu nerabdare CV-ul dumneavostra.
Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Numai candidatii selectati vor fi invitati sa completeze teste de specialitate, datelor lor fiind comunicate unei societati colaboratoare.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Expirat
Specialist recrutare  -  INDUSTRIAL ACCESS SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close