Publicat 02 Dec 2019 | Reactualizat 30 Dec 2019 | Expiră 02 Ian 2020

Specialist Recrutare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa La Lorraine Romania isi cauta un membru nou pentru a acoperi pozitia Specialist Recrutare in cadrul departamentului de Resurse Umane.

Specialistul Recrutare va fi responsabil atat cu descoperirea si atragerea in cadrul organizatiei noastre a candidatilor cu potential cat si de dezvoltarea si promovarea programelor de motivare si retentie a talentelor.


CUNOSTINTE SI CALIFICARI:

Studii superioare
Experienta in procesul de recrutare in cadrul unei companii multinationale constituie avantaj
Excelente abilitati de comunicare si negociere
Proactivitate, atentie la detalii, gandire analitica
Preocupare pentru imbunatirea continua a procesului pe care il gestioneaza
Comunicare fluenta in limba Engleza

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI

Recrutarea candidatilor cu potential in concordanta cu bugetele de personal agreate.
Utilizarea atat a canalelor clasice (site-uri de cariere, social-media, etc) cat si identificarea de noi oportunitati de promovare a brandului de angajator si comunicare a pozitiilor aflate in recrutare.
Intocmirea si promovarea mesajelor de recrutare.
Selectarea, contactarea si desfasurarea interviurilor impreuna cu managerii departamentelor angajate in proiectele de recrutare.
Actioneaza ca business partner pentru managerii departamentelor in cadrul proiectelor de recrutare pe care le desfasoara impreuna, dovedind abilitati de relationare eficiente.
Construieste si mentine o baza de date solida cu candidati care se pot califica in viitor pentru diferite pozitii in organizatii.
Asigura promovarea brandului de companie prin participarea la targuri de job-uri, prin desfasurarea de proiecte de internship impreuna cu mediile de invatamant relevante pentru industrie.
Asigura Project Managementul proiectelor de trainee initiate.
Contribuie la procesul de integrare si orientare a noilor angajati.
Monitorizeaza miscarile de pe piata muncii din Romania si se informeaza continuu cu privire la tendintele acesteia.
Interfata cu furnizorii externi de servicii de recrutare, se asigura de livrarea unui rezultat conform contract.

Daca aveti aceleasi valori ca si noi: inovatie continua ca mijloc de a deveni mai buni, mai competitivi, consecventa in calitate, asteptam sa va alaturati echipei noastre.

Se ofera: mediu de lucru dinamic si profesionist, oportunitatea de a lucra cu tehnologie de ultima generatie, un pachet salarial competitiv.

Descrierea companiei

Numarul 1 din industria de panificatie Belgia impreuna cu liderul de piata in distributia produselor alimentare cu temperatura controlata din Romania � compania Macromex - si-au reunit competentele si experienta in nou infiintata companie �LA LORRAINE ROMANIA�.
Aceasta companie beneficiaza de o investitie de 15 mil. euro, de cea mai recenta tehnologie care asigura o productivitate ridicata si este specializata in productia de brutarie si panificatie congelata, avand ca principal obiectiv furnizarea unei game largi si unice de produse de panificatie la o calitate superioara pentru ca satisfacerea clientilor sa fie garantata.

Expirat
Specialist Recrutare  -  LA LORRAINE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close