Specialist Produs ATI - Manager Proiecte ATI

Rafi Medical SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Activam de 26 de ani in domeniul dotarii si reabilitarii SALILOR DE OPERATIE, ATI si al departamentelor de STERILIZARE, oferind solutii complete privind planificarea si dotarea cu echipamente, inclusiv instruire personal.
MANAGERUL PROIECTE ATI - SPECIALIST PRODUS ATI ofera consultanta si suport in analiza, planificarea, organizarea si dezvoltarea proiectelor integrate de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) din spitale si clinici (publice si private).
Deasemenea, dezvolta direct proiecte ATI in Bucuresti si in 4-5 judete arondate.
CERINTE:
- Medic cu bune cunostinte clinice ATI, determinat sa-si faca o cariera in domeniul cunoasterii, promovarii si vanzarii echipamentelor ATI;
- Inginer Aparatura Medicala cu experienta in lucrul cu echipamente ATI (bune cunostinte clinice reprezinta un avantaj major);

- inginer instalatii (electrice, sanitare, apa, abur, aer comprimat, gaze, aer conditionat....), cu experienta in analiza, planificare si executie proiectelor de clinici ATI, cu cunostinte generale privind echipamentele ATI.
Departamentele ATI au o structura complexa, in acestea se instaleaza echipamente medicale ce se conecteaza la aer comprimat, scurgere, electricitate, date, oxigen, vacuum, etc.
Este necesara analiza tuturor factorilor de configurare, preinstalare, instalare.
- Cunostinte medii de utilizare a AUTOCAD 3D - 2D;
- Cunostinte bune de limba engleza (documentatia echipamentelor este in limba engleza si deasemenea, cursurile de instruire la producatori se fac in limba engleza);
- Gandire organizata, cu atentie la detalii;
- IMPORTANT: intrucat performantele se obtin dupa perioade relativ lungi de studiu, rugam sa aplice doar persoanele interesate sa ocupe acest post un termen lung, de minim 8 - 10 ani.

Descrierea jobului

- participa la activitatile dе instruire privind instrumеntarul chirurgical si echipamentelе medicаle din portofoliul firmei;
- i sе repartizeаzа un numar de spitalе din orаs, judеt si din judetеle invecinate;
- in zona repartizata va derula activitati de promovare si vanzare directa de instrumentar chirurgical si echipamente medicale pentru bloc operator si ATI;
- firma isi desfasoara activitatea de peste 25 de ani, suntem cunoscuti iar produsele apreciate;
- avem o echipa experimentata (Specialisti Produs, Specialisti Marketing) ce ofera suport in spitale si deasemenea, ofera consultanta, ajutor, la intocmirea si sustinerea ofertelor, in pregatirea documentatiei pentru licitatii.
Se lucreaza mult si constant "in echipa".
Angajarea se face datorita dezvoltarii vanzarilor si nevoii de acoperire optima, eficienta, a tuturor spitalelor.
Exista o "perioada de proba" de 3 luni, in care ne vom cunoaste reciproc.
Salariul este determinat de vechimea, experienta candidatului intr-un post similar in domeniul distributiei de aparatura medicala.
VENITURI = SALARIU FIX LUNAR + COMISION VANZARI ZILNICE + PRIME PROIECTE + ALTE FACILITATI
Pe langa salariul lunar fix, se ofera deasemenea lunar, impreuna cu salariu = comision din valoarea facturilor incasate in luna precedenta, deasemenea, comision aferent proiectelor finalizate, incasate..
Aceste comisioane + prime pot avea valori importante ce pot dubla veniturile lunare.
Alte facilitati:
- prime de Paste si Craciun (suplimentare, nu au nicio legatura cu cele mentionate mai sus);
- program flexibil;
- asigurare medicala privata;
- masina serviciu in folosinta permanenta, exclusiva ce poate fi folosita si in interes privat (se achita doar carburantul);;
- telefon mobil de serviciu;
- laptop;
- cursuri de perfectionare profesionala, in Europa;

Descrierea companiei

Incepand cu 1994, echipa firmei RAFI Medical este cunoscuta ca fiind unul din principalii furnizori nationali de echipamente medicale, instrumentar chirurgical si materiale de sutura.

Inca dela infiintarea sa, firma a considerat CALITATEA ca fiind criteriul principal de selectie al produselor distribuite, iar SERVICIILE POSTVANZARE (instalare, punere in functiune, instruire utilizator, Service, Garantie), ca fiind activitati de maxima importanta, derulate cu operativitate si profesionalism prin compartimente specializate.

RAFI MEDICAL distribuie in Romania instrumentar chirurgical si echipamente medicale ale urmatoarelor firme:

- GETINGE (Suedia) = cel mai mare producator mondial de sterilizatoare;
Getinge produce deasemenea, echipamente ATI,
- MAQUET (Germania) = mese de operatie, lampi de operatie, pendants, aspiratoare chirurgicale, sali de operatie complete, „la cheie”, sali operatie hibride si software integrare sali operatie;
- MEDICON (Germania) = instrumentar chirurgical pentru toate disciplinele chirurgicale;
- GEISTER (Germania) = instrumentar chirurgical pentru chirurgie cardiovasculara si neurochirurgie;

Atat MEDICON cat si GEISTER produc instrumentar de excelenta calitate, fabricat in Tuttlingen – Germania si garantat 100% "MADE IN GERMANY"!

- ERBE (Germania) = electrocautere;
- De Soutter (Marea Britanie) = motoare chirurgicale;
- HEINE (Germania) = lupe binoculare, surse lumina, echipamente diagnostic;
- HAWO (Germania) = Echipamente de sigilat pungi pentru sterilizare. "Sealer-ele" HAWO sunt cunoscute ca fiind cele mai bune, mai fiabile din lume.
- HUPFER (Germania) = Cosuri din otel si accesorii pentru sterilizare si bloc operator.
- MesaLabs (USA) = Indicatori de sterilizare (biologici, chimici);
- VP (Germania) = Pungi, role si hartie de impachetat, folosite in departamentele de steriloizare.
- BANDELIN (Germania) = Echipamente de curatat cu ultrasunete.
- MEDLINE (USA) = Containere sterile de inalta calitate si fiabilitate pentru sterilizarea si pastrarea sterila a instrumentarului, motoarelor chirurgicale, a materialului moale.
- INTERLOCK (Germania) = accesorii pentru salile de operatie si departamentele de sterilizare;

SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta, autorizati prin cursuri absolvite in Germania, la producatori, asigura cu operativitate asistenta tehnica si executa reparatii de excelenta calitate.

Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila, Bacau, Baia Mare si in curand, in Craiova si Constanta.

Rafi Medical este certificata ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu de lucru placut si stimulativ.

Rog vizitati https://www.rafi.ro si www.getinge.com

Publicat 18 nov. 2021 Reactualizat 18 dec. 2021 Expiră 18 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.