SPECIALIST PPC

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Vetro este un vector de schimbare pe piața veterinară națională. În spatele acestui proiect pornit acum 10 ani a stat de la început o abordare bine definită despre performanță și standarde. La Vetro, fiecare dintre noi este liber să-și îndeplinească misiunea, să crească pe plan profesional și personal, ca astfel să contribuie la dezvoltarea comunității veterinare, la bunăstarea animalelor și “părinților” de animale. Căutăm mereu ridicarea nivelului de eficiență în tot ceea ce facem. Mereu mai bine.

La Vetro, suntem o echipă de oameni empatici, ambițioși și dedicați. Cultura noastră bazată pe libertate, asumarea responsabilității și transparență ne împuternicește să ne atingem obiectivele îndrăznețe.

Suntem în căutarea unui profesionist care să ni se alăture în rolul de Specialist PPC, care se va ocupa de campaniile plătite pe toate canalele digitale pentru companii care activează in domeniul veterinar.

Cerințele rolului:
 • Studii superioare, de preferat marketing;
 • Minim 2 ani de experiență ca specialist PPC, analiză și raportare de date cu bune abilități de comunicare și capacitate de a lucra îndeaproape cu clienții interni si externi;
 • Experiență în utilizarea Excel și PowerPoint;
 • Abilități excepționale de comunicare scrisă și verbală pentru gestionarea relațiilor interne și externe;
 • Analiză continuă, monitorizarea datelor privind campaniile din platformele de promovare și din Google Analytics pentru a sprijini deciziile bazate pe date pentru proiectele digitale;
 • Certificările reprezintă un avantaj (Search, Display, App, Google Analytics).

Descrierea jobului

Responsabilitățile principale:
 • Ești responsabil de lansarea și optimizarea diverselor campanii PPC;
 • Participi la construirea de strategii eficiente de căutare plătită, dar și de anunțuri grafice, video și sociale;
 • Gestionezi conturile pe toate platformele digitale de promovare și obții informații valoroase care vor avea un impact suplimentar asupra rentabilității investiției;
 • Urmărești KPI-urile pentru a evalua performanța campaniilor și a identifica problemele;
 • Creezi rapoarte periodice privind performanța campaniilor și rentabilității acestora;
 • Cunoști terminologia și mecanismul industriei de publicitate online (CPM, CPC, CTR, Rată de vizualizare, Vizibilitate, Rată de conversie);
 • Ești la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din PPC și Media digitală plătită.

Beneficii:
 • Pachet salarial competitiv și corelat cu performanța;
 • Telefon și laptop;
 • Tichete de masă;
 • Loc de muncă flexibil- remote sau hibrid;
 • Oportunități și sprijin pentru dezvoltarea profesională: cursuri de formare profesională, mentori interni, traininguri de soft skills, conferințe și congrese profesionale (ex. EduVetro, VetAcademy), acces la cele mai noi informații de la producători și profesioniști din piață;
 • Libertatea și stabilitatea de a face parte dintr-o echipă ambițioasă, inovatoare, empatică, preocupată mereu de a avea un impact pozitiv în tot ceea ce face și de a fi un vector de schimbare.

Descrierea companiei

Vetro este specialistul care oferă soluții pentru medicina veterinară: medicamente și echipamente medicale, instrumente digitale de administrare a cabinetelor veterinare, pregătire continuă și accesul la o comunitate de specialiști.

Vetro s-a afirmat în medicina veterinară datorită preocupării pentru calitate premium, inovație și oameni. Scopul nostru este să asigurăm sănătatea și bunăstarea animalelor, dând posibilitatea medicilor veterinari să se bucure de profesia pe care o practică.

Produse Premium

Ne selectăm cu atenție furnizorii pentru a aduce pe piață medicamente veterinare și echipamente inovative, de calitate superioară. Preferăm produsele premium pentru că le considerăm o șansă în plus pentru sănătatea animalelor.

Consultanți de specialitate

Consultanții noștri sunt ei înșiși medici veterinari. Soluțiile pe care le recomandă au la bază cunoștințe temeinice în domeniu și propria experiență. Ascultă cu empatie nevoile clienților. Oferă, transparent și onest, opțiunile cele mai potrivite și pentru sănătatea animalelor, și pentru eficientizarea muncii medicilor veterinari.

Soluții Digitale

Înțelegem cât de greu le este medicilor veterinari să își practice profesia și să administreze cabinetul ca afacere. Venim cu soluții digitale prin care să câștige timp prețios pentru ceea ce contează: îngrijirea animalelor, relația cu proprietarii lor și, desigur, viața dincolo de cabinet.

Comunitate deschisă

Încurajăm comunicarea deschisă și colaborarea în medicina veterinară. Doar prin susținere reciprocă putem dezvolta o piață matură, bine informată, care să asigure animalelor o viață bună, iar ”părinților” de animale – cât mai multe momente frumoase alături de prietenii necuvântători.

https://vetro.vet/

Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 13 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.