SPECIALIST PLATFORME HORECA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal are capacitate de analiza si sinteza, cunostinte de gestionare a profilelor online, este serios, punctual si are abilitatea de a lucra bine atat in echipa, cat si individual.

Descrierea jobului

Jobul consta in verificarea zilnica a continutului si identificarea eventualelor erori sau neconcordante in conturile de pe platformele partenere, intocmirea unor rapoarte pentru comunicarea acestora catre managementul companiei sau catre departamentele abilitate.

Descrierea companiei

Povestea noastră a început în 2008 când le-am promis românilor că vom aduce gustul Asiei mai aproape de ei, la care vom adăuga un twist din bucătăria modernă. Și de atunci am reușit să respectăm această promisiune.

Secretul?

Un mix de ingrediente proaspete de care clienții noștri s-au îndrăgostit. Din 2008, am preparat aceleași produse delicioase marca Chopstix și am reușit să extindem rapid rețeaua de locații. Astăzi, suntem prezenți în București, Ploiești, Constanța, Brașov, Timișoara, Sibiu și Târgu Mureș. Și nu plănuim să ne oprim aici.

În cele peste 17 locații în care poți să ne vizitezi, transparența e cheia. In fiecare locatie Chopstix, poți să urmărești cum sunt preparate deliciile de care urmează să te bucuri. Iar pentru cei care doresc să le guste acasă sau la serviciu, am dezvoltat propriul serviciu de delivery.Chopstix a reușit să ajungă la papilele gustative și la inimile clienților prin mâncărurile care îmbină aromele tradiționale cu cele moderne.

Cum cheia succesului oricărui restaurant cu un anumit specific este gustul autentic, cât mai fidel celui din țara de unde provine, Chopstix are numeroși angajați asiatici, în special nepalezi. Aceștia reușesc să-i conducă pe clienți într-o călătorie imaginară pe teritoriul Asiei, grație gusturilor și aromelor mâncărurilor atent preparate.

În plus, Chopstix ocupă un loc important în industria HoReCa și datorită calităților profesionale ale personalului: angajatii sunt respectuoși, atenți la detalii, zâmbitori – toate acestea câștigând încrederea și simpatia celor care trec pragul restaurantului.Valorizăm orice progres al angajaților și oferim siguranța și stabilitatea de care au nevoie în evoluția lor profesională, iar pe lângă toate acestea, dacă ne demonstrezi că dorești să faci parte din echipa Chopstix, îți garantăm șanse reale de progres și promovare.

Pentru a da ocazia tuturor doritorilor de evoluție la o carieră de succes în domeniul gastronomiei asiatice, aplică la unul din posturile vacante și vei intra automat în concursul pentru ocuparea acestora, în ordinea primirii lor.

Publicat 19 mai 2022 Reactualizat 16 iun. 2022 Expiră 18 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.