Publicat 27 Aug 2021 | Reactualizat 19 Sep 2021 | Expiră 26 Sep 2021

Specialist Marketing

3 posturi

Candidatul ideal

monitorizarea presei;
monitorizarea competitorilor;
implicarea in elaborarea de noi servicii si optiuni pentru a castiga un avantaj competitiv pe piata;
elaborarea comunicatelor de presa si informarilor in stransa legatura cu PR-ul companiei;
redactarea de texte, in functie de nevoi;
traduceri de texte engleza-romana sau romana-engleza;
cunoasterea perfecta a gramaticii limbii romane;
elaborarea prezentarilor de produse si servicii ale brandului, ca suport pentru departamentul de Vanzari, dar nu numai;
coordonarea activitatilor de publicitate ATL & BTL si implicarea activa in campaniile media anulale;
implicarea activa in realizarea si achizita de promotionale in stransa legatura cu dep. Achizitii, agentia de publicitate si furnizori;
participarea si implicarea in organizarea evenimentelor companiei (cum ar fi, dar fara a se limita la Intrunirea Nationala FAN Courier, lansari, inaugurari, etc);
actualizarea informatiilor de pe site-ul si de pe canalele de social media ale companiei.

Descrierea jobului

Studii superioare;
O experienta relevanta de minim 2 ani in marketing sau comunicare constituie un avantaj;
Cunostinte de limba engleza la nivel avansat (scris/citit/vorbit);
Cunostinte de Microsoft Office la nivel avansat;
Atentie la detalii;
Competente organizatorice;
Abilitatea de a lucra pe mai multe proiecte concomitent;
Atentie la detalii, spirit de echipa si initiativa.

Descrierea companiei

FAN Courier ofera locuri de munca de top alaturi de curieri dedicati si o echipa gata sa primeasca mereu noi membrii!

Cu un capital 100% romanesc, FAN Courier a fost fondat de catre Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrașcanu in anul 1998. In prezent, este liderul pietei de curierat rapid cu sediul in Bucuresti, ocupand locul 12 in “Top 100 al celor mai cunoscute si longevive branduri romanesti” si castigatorul premiului SUPERBRANDS pentru a doua oara consecutiv in mai putin de 5 ani.

Din dorinta de a ramane partenerul de incredere al tuturor celor ce aleg serviciile FAN Courier acordam atentie sporita nevoilor si solicitarilor clientilor oferind solutii si servicii inovatoare, complexe si de calitate. Fiecare livrare efectuata se face cu pasiune si daruire, una din dovezile calitatilor serviciilor prestate fiind certificate IS.

Compania are o acoperire nationala de 100% cu 134 de filiale in toata tara si o flota auto de peste 4000 de masini, gata oricand sa ajunga in orice punct al tarii in cel mai scurt timp micsorand astfel distantele dintre oameni. Peste 200 000 de colete sunt impachetate si predate curierilor in fiecare zi pentru a le duce mai departe clientilor.Sub sloganul “Oriunde, cu placere” masinile FAN Courier acopera 130 de trasee pe intreaga suprafata a tarii strabatand peste 95 270 de kilometrii pe noapte.

Pentru a tine pasul cu noile tendinte, FAN Courier investeste constant in noi servicii pentru clienti, in dezvoltarea si perfectionarea echipei ca toate livrarile sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie, in IT si in sedii locale mai mari si mai moderne.Toate aceste investitii au contribuit la facilitarea procesului de sortare, transport si expediere si a plasat FAN Courier in topul celor mai moderne companii romanesti.

De asemenea, un alt obiectiv al companiei este consolidarea echipei fapt ce a propulsat FAN Courier pe locul 27 in „TOPUL 100 – firme pentru care merita sa lucrezi”.

Daca vrei sa iti afirmi talentul, vrei ca visele sa devina realitate si sa participi activ la dezvoltarea companiei noastre, te asteptam sa faci parte din povestea FAN Courier.

Poti aplica pentru posturile vacante in acest moment sau poti trimite pe adresa noastra un CV pentru a fi in baza noastra de date.

Specialist Marketing  -  FAN Courier Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close