Publicat 20 Mar 2020 | Reactualizat 19 Apr 2020 | Expiră 20 Apr 2020

SPECIALIST MARKETING

1 post
Expirat
 

Esti pasionat/a dе marketing si social media? Ai initiativa si creativitate?
Ai capacitatea dе a-ti organiza activitatea astfel incat sa-ti atingi obiectivele? Te pricepi sa duci lucrurile pana la capat?
Iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme dе lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?
Atunci …locul tau este la noi!!!

Te asteptam in echipa noastra, pentru a te ocupa de:
dezvoltarea si implementarea strategiei marketing in concordanta cu obiectivele companiei;
actualizarea informatiilor pe site-ul companiei, redactarea si postarea online a materialelor publicitare, a filmelor dе prezentare, a fiselor tehnice ale produselor companiei, etc.
realizarea dе postari planificate pe retelele dе socializare(Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Linkedln etc.) si realizarea dе campanii publicitare pe aceste platforme;
planificarea si realizarea dе campanii dе newsletter pe platforma online;
urmarirea activitatii online/offline a principalilor competitori, semnaland tendinte, idei dе dezvoltare, nevoi dе piata neacoperite dе concurenta, sau modificari in comportamentul dе afisare;
intocmirea rapoartelor dе evaluare si imbunatatirea instrumentelor folosite in fiecare campanie publicitara;
implementarea unor practici SEO si campanii dе Google Ads eficiente, in vederea imbunatatirii imaginii si vanzarilor companiei.
organizarea si coodonarea evenimentelor(targuri, expozitii, etc.) ce au ca scop promovarea imaginii si produselor companiei;
planificarea si realizarea activitatilor dе marketing, in condordanta cu prioritatile si planurile dе afaceri ale companie;
alinierea la politica si strategia dе marketing existenta la nivelul grupului;Daca doresti sa te alaturi echipei noastre esti/ai:
studii superioare in domeniul Marketing sau in Comunicare si Relatii Publice;
experienta dе minim 3 ani pe un post similar dе preferat intr-o companie dе servicii;
cunostinte dе online marketing ( SEO/SEM, Google Ads, Google Analytics, etc.);
cunostinte limba engleza (nivel avansat – obligatoriu) si germana(avantaj);Iti oferim:
salariu motivant;
bonusuri dе performanta (management digitalizat al performantei);
beneficii aditionale in functie dе performanta(tichete dе masa, tichete dе vacanta, asigurare medicala privata, decontare transport);
cursuri si traininguri dе dezvoltare personala si profesionala, organizate in tara sau in EU;
infrastructura digitala moderna, mijloace dе lucru si comunicare digitala standardizate la toate nivelurile (smartphone, laptop, office tools & apps, etc.);Vrei sa faci un nou pas in cariera ?!
Cu noi poti reusi - your better way up!

Daca sunteti in cautarea unui angajator pe termen lung, intr-o companie multinationala cu operatiuni pe tot globul, cu structura manageriala flexibila, compacta si transparenta, cu canale dе comunicare deschise, care pune accent pe creativitatea si inovatia membrilor echipei, asteptam cu nerabdare CV-ul dumneavostra.
Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti dе acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului dе recrutare.
Numai candidatii selectati vor fi invitati sa completeze teste dе specialitate, datelor lor fiind comunicate unei societati colaboratoare.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
 
  Industrial Access SA Romania este cea mai mare companie de inchirieri utilaje pentru acces si lucru la inaltime, din zona Balcanilor, cu o istorie de doar 13 ani de crestere rapida, de la o mica firma antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de depozite de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Romania ( de asemenea avem 2 subsidiare in Bulgaria si Moldova).
Infiintata in 2005 Industrial Access ofera solutii de inchiriere, de incredere in Romania, Bulgaria, Moldova si Serbia, prin reteaua extinsa de depozite.In anul 2016, compania noastra a fost achizitionata de grupul belgian TVH.
Expirat
SPECIALIST MARKETING  -  INDUSTRIAL ACCESS SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close