Specialist Marketing Online

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam doi colegi cu experienta in Google Ads și Facebook Ads. Daca ai lucrat minim 2 ani domeniu si in timpul liber iti place sa discuti despre marketing online esti potrivit pentru noi.

Cunostinte: Digital Marketing, Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics, Display Advertising, CRO, UX, Digital strategy;
Reprezinta un plus: Data Studio, Optmyzr, SEO, Report Garden, Search console, Excel;
Abilitati: English – advanced level, bun comunicator, creativitate, gandire strategica, planificare si organizare si abilitatea de a procesa task-uri multiple simultan;
Experienta: minim 2 ani intr-o agentie de online marketing.

Descrierea jobului

Ce vei face?
In primul rand vei intra in familia noastra. Iti vom oferi timp, suportul echipei (colegi cu peste 12 ani experienta in domeniu) si resurse pentru a putea fi la curent cu tot ce apare nou in industria de Digital Marketing. Iti vom oferi un portofoliu de clienti carora trebuie sa le intelegi foarte bine produsele si business-ul.

Responsabilitati:
  • Crearea si administrarea campaniilor Google Ads.
  • Crearea si administrarea campaniilor Facebook Ads.
  • Analizarea si interpretarea datelor din Google Analytics.
  • Stabilirea si implementarea planului de marketing pentru atingerea obiectivelor.
  • Analizarea comportamentului utilizatorilor online (customer journey), si a micro si macro conversiilor pentru optimizarea ROAS-ului.
  • Raportarea si analizarea perfomantei campaniilor stabilind recomandari pentru atingerea KPI-urilor in functie de canalul de trafic (Google Ads, Facebook Ads, SEO, etc.).
  • Interactiune directa cu clientii agentiei.
  • O buna intelegere a strategiilor de comunicare si performanta in digital marketing.
  • Pregatirea si propunerea actiunilor clare de optimizare bazate pe analiza datelor (google trends, keyword planner, reach planner etc.).
  • Cunostinte solide in platformele de marketing digital: Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics, SEO, tehnici CRO, Afiliere si KPI-uri.

Descrierea companiei

Peste 10 ani de experienta cumulata in online si peste 5 ani in formula Moloso in care am oferit servicii de promovare prin Google Adwords, Facebook Advertising si SEO. Suntem agentia de perfomarnce marketing probabil cu cel mai mare spend administrat din Romania.

Publicat 10 sept. 2021 Reactualizat 8 oct. 2021 Expiră 10 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos