Specialist marketing digital

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru proiectele FACTORY 4.0 suntem în căutarea unui nou membru al echipei pentru care cuvântul digital este un mod curent de a gândi, comunica și lucra. Creativitatea, dorința de perfecționare prin formare continuă, asumarea și gândirea critică ne definesc și ar trebui să te definească și pe tine.

Dacă ești în căutarea unui mediu care să-ți ofere posibilitatea de dezvoltare în actualul context al transformării digitale și consideri că poți contribui cu ceea ce știi, cu experiența și energia ta la dezvoltarea unor proiecte unice, așteptăm candidatura ta.

Principalul criteriu de selecție: digital mindset

Experiență în web design și administrare pagini web (ex: Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe Premiere, etc.), Wordpress, Elementor, CSS.

Experiență în elaborarea de strategii de marketing online;

Tehnici de comunicare și elaborare a mesajelor;

Cunoștințe caracteristici definitorii ale fiecărui instrument de publicitate;

Capacitatea de planificare, organizare, monitorizare a resurselor, în vederea atingerii obiectivelor setate;

Cunostiințe legate de SEO/SEM, afiliere, factori de clasificare si fundamentele marketingului motoarelor de cautare, publicitate online (Google AdWords);

Cunostiinte despre analizele web si instrumente de monitorizare;

Experienta în administrarea rețelelor de socializare business, publicitate online și intrumente de email marketing (ex. Mailchimp);

Descrierea jobului

Participă la elaborarea si implementarea strategiei de marketing: elaborează materiale de comunicare/promovare, anunțuri, articole, broșuri, obiecte promoționale;

Realizeză rapoarte/analize/evaluări specifice;

Actualizează paginile web și conturile social-media ale companiei;

Colaborează cu agențiile externe de marketing și PR.

Administrează relațiile cu furnizorii de servicii media și organizare evenimente.

Descrierea companiei

FACTORY 4.0 oferă consultanță în transformare digitală pentru a ghida companiile și angajații acestora în călătoria spre viitor. Transformarea începe cu schimbarea modului de a gândi un business digital, cu dobândirea competențelor digitale și realizarea unei strategii de implemnetare.

Nu este o simplă călătorie ci un parteneriat pe termen lung care necesită colaborări multidisciplinare, viziune, coordonare și competențe manageriale și tehnice la cel mai înalt nivel. Din acest motiv am dezvoltat parteneriate cu cele mai mari companii de tehnologie IT&OT și încercăm permanent să oferim servicii inovatoare. Spre exemplu în 2020 am lansat prima expoziție din România cu standuri și echipamente folosind Realitatea Augmentată 3D.

Publicat 25 iun. 2021 Expiră 25 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos