Specialist in achizitii materiale de constructii

SC MAX SRL - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ai experiență în domeniul construcțiilor, ești orientat spre rezultate și spre construirea de relații optime cu furnizorii și echipa de proiect, ai abilități excelente de comunicare, negociere și gestionare a furnizorilor, multă energie și o atitudine pozitivă.

Descrierea jobului

  • Relationarea cu furnizorii
  • Lansarea de comenzi catre furnizori
  • Determina corectitudinea specificatiilor tehnice pentru bunurile si serviciile care vor fi achizitionate colaborand cu departamentele interne si furnizorii.
  • Analizeaza ofertele de pret si propune beneficiarilor interni din cadrul companiei cele mai bune solutii.
  • Negociaza condițiile comerciale cu furnizorii : prețurile, termenele de livrare si plata;
  • Analizeaza si transmite comenzile de marfuri si servicii si/sau incheierea contracte cu furnizorii.
  • Pastreaza evidenta confirmarilor, comenzilor si livrarilor pana cand marfurile sau serviciul a fost receptionate la punctul nostru de lucru.
  • Urmareste pe tot fluxul de aprovizionare respectarea conditiile de calitate, cantitate, termenele convenite si valoarea produselor comandate.

Descrierea companiei

In decursul celor peste 25 de ani de activitate, compania noastra, SC MAX SRL, si-a castigat reputatia in domeniul distributiei materialelor de constructii in regiunea de sud-est a Romaniei.

Bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul timpului si pe fidelitatea clientilor activi, printre care revanzatori sau constructori, societatea si-a extins activitatea concretizand 12 puncte de desfacere.

Trasatura definitorie a companiei o constituie responsabilitatea fata de clienti, angajati si parteneri.

Publicat 27 iul. 2022 Expiră 26 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.