Specialist Exploatare Campus Logistic

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii superioare absolvite
Buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office (Word si Excel)
Adaptabilitate, spirit de echipa, atentie la detalii
Orientat catre rezultate, persoana analitica
Experienta in cadrul activitatii de tip depozit.

Descrierea jobului

Intocmeste rapoarte specifice (comenzi, livrari, monitorizare lvrari)
Ofera suport magazinelor in ceea ce priveste livrarile, verifica in sistem comenzile din magazin, stocurile de articole, statusul livrarilor
Monitorizeaza articolele aflate in carantina, articolele cu termen de valabilitate scurt, articolele expirate
Intocmeste si livreaza rapoarte privind livrarile.
Mentine o legatura constanta cu centrala de achizitii si cu furnizorii.

Descrierea companiei

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.
Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul direct pe acest site sau crează-ți cont pe site-ul www.auchan.ro, secțiunea Carieră.

Informații privind Protecția Datelor cu Caracter Personal le regășiți accesând link-ul:https://cariere.auchan.ro/Account/Register#, Termenii și condițiile.

Publicat 22 iun. 2021 Reactualizat 20 iul. 2021 Expiră 22 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos