Publicat 05 Oct 2020 | Reactualizat 04 Nov 2020 | Expiră 05 Nov 2020

Specialist editare carti si reviste in InDesign

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti meticulos si totodata pasionat de munca la calculator si de aplicatiile de tehnoredactare si de editare grafica (InDesign, Illustrator, Photoshop)? Cunosti regulile tipografice, semnele de corectura, esti familiarizat cu crearea de book-files, utilizarea style-sheet-urilor, cu generarea indexului, a cuprinsului, etc., in InDesign CS 6? Lucrezi deja cu template-uri, cu termene limita, direct cu clientii, cu content management tools? Folosesti Office 360? Cunosti limba engleza la nivel mediu/conversational?
Iti plac provocarile si esti dispus sa continui sa lucrezi in 'lumea cartilor'?
Atunci nu mai incape indoiala ...
TE POTI ALATURA ECHIPEI NOASTRE AFLATA IN EXPANSIUNE!
Reemers Publishing cauta sa isi mareasca echipa de grafica si pregatire pentru tipar a cartilor, newsletter-urilor si revistelor procesate in InDesign. Locatia noastra e in Sibiu insa suntem deschisi si la colaborari remote atat timp cat experienta in domeniu isi spune cuvantul.

Descrierea jobului

Care va fi rolul tau?
Misiunea ta este sa asezi in pagina cu ajutorul template-urilor noastre diverse publicatii de specialitate in InDesign in limba germana si sa te ocupi de editarea / corectarea / crearea graficelor pentru colegii din alte departamente.

Care e rezultatul muncii tale?
Pregatirea pentru tipar a cartilor, revistelor, newsletter-urilor pentru medici, avocati, economisti, profesori, etc.

Ce iti oferim in schimb?
O echipa compacta, tanara dar cu experienta, dispusa sa te ajute la eventualele intrebari, flexibilitate si intelegere, un castig lunar fix plus tichete de masa pe card, beneficii pentru servicii medicale sau/si transport in comun, prime de sarbatori, bonusuri de performanta, de vechime, etc.

In cadrul interviului, iti vom oferi toate detaliile legate de job, iti vom prezenta compania si misiunea ei, te vom testa pentru a-ti afla potentialul ca apoi sa decidem impreuna daca vom incepe colaborarea pe termen cat mai lung.

Am reusit sa iti captam atentia? Atunci nu mai astepta – APLICA – si haide sa ne cunoastem!

Descrierea companiei

Suntem o companie infiintata in Sibiu in 2011, parte a companiei Reemers Publishing Services GmbH, fondata in Germania, cu o traditie de mai bine de 25 ani in domeniul publicatiilor. Oferim servicii externalizate de tehnoredactare a revistelor si cartilor din literatura de specialitate din domenii precum medicina, drept, economie, educatie, utilizand aplicatii specifice de editare si procesare text si imagine. Pentru mai multe detalii despre cine suntem si cu ce ne ocupam, va rugam sa accesati website-ul companiei, http://reemers.de

Expirat
Specialist editare carti si reviste in InDesign  -  SC REEMERS PUBLISHING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close