Specialist Echipamente Automatizare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pentru clientul nostru, companie germana producatoare de componente in industria automotive, recrutam Specialist Echipamente Automatizare in Brasov.

Studii superioare tehnice;
Minim 5 ani de specialitate pe un post similar;
Cunostinte profesionale de pneumatica, electropneumatica, hidraulica, cunostinte masini KM si roboti industriali Kuka, cunostinte PLM,SPC.
Cunostinte de limba engleza;
Time management (organizare, planificare, rezolvare de probleme);
Persoana analitica, cu gandire de ansamblu orientata pe proces si cu bune abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

Coordoneaza punerea in functiune a utilajelor noi si a celor ce urmeaza a fi mutate;
Urmareste starea tehnica a echipamentelor si parametrii de functionare (culegere date, analiza, plan de masuri, mutari de utilaje, reparatii ce influenteaza capabilitatea masinii);
Propune si se asigura de implementarea instructiunilor de mentenanta autonoma, propune solutii tehnice pentru imbunatatirea echipamentelor si implementeaza solutii de mentenanta predictiva;
Asigura suport in conceperea sistemelor de Poka-Yoke;
Solicita cereri de oferte de la furnizori;
Elaboreaza caiete de sarcini pentru furnizorii de echipamente;
Ofera suport tehnic pentru mentenanta;
Intocmeste liste de piese de schimb si planul de mentenanta pentru echipamentele noi.

Descrierea companiei

Lugera - The People Republic… entuziaști și diferiți! … întotdeauna de ajutor la momentul potrivit! … pricepuți și prompți! … hmm, aproape că uitam: furnizor de servicii integrate de HR întotdeauna cu zâmbetul pe buze!…

Aceasta este, în câteva cuvinte, echipa Lugera din România. Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe site (www.lugera.ro) sau la sediile noastre din țară.

Vă mulțumim pentru încredere :)

În București ne găsiți pe Strada Vulturilor 98, clădirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3.

E-mail: office@lugera.ro

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

Prin înregistrarea CV-ului, sunteți de acord ca Grupul de companii Lugera să prelucreze datele dvs. cu caracter personal în scopul recrutării de personal. Potrivit legislației aplicabile, aveți dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restricționarea, ștergerea și portabilitatea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul de va retrage consimțământul (dacă prelucrarea se efectuează în baza acestui temei), trimițându-ne o cerere la dataprotection@lugera.ro. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către Grupul de companii Lugera puteți găsi pe www.lugera.ro.

Publicat 15 apr. 2022 Expiră 15 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.