Specialist devize auto - tehnician normare

TIRIAC AUTO - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii tehnice, de preferat;
Cunostinte piese auto;
Experienta anterioara in domeniul auto este un avantaj;
Bune abilitati de comunicare si orientare catre client;
Cunostinte Microsoft Office cel putin la nivel mediu.

Descrierea jobului

Intocmirea ofertelor/devizelor de reparatii, conform solicitarilor/ necesarului clientului/ atelierului;
Oferirea in deviz a starii de disponibilitate si pretul actualizat al reperelor solicitate;
Lansarea comenzilor de piese conform solicitarii clientilor (in cazul in care piesele nu sunt disponibile in stoc);
Colaborarea cu personalul tehnic din atelier pentru identificarea corecta a reperelor necesare efectuarii reparatiilor in cadrul comenzilor de atelier.

Descrierea companiei

Tiriac Auto face parte din Tiriac Group, recunoscut pentru afacerile derulate in domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, servicii de productie si intretinere ascensoare, servicii de paza si protectie etc.

Tiriac Auto detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in judetele in care activeaza. In fiecare dintre reprezentantele Tiriac Auto showroom si service, avem consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri. Totodata, locatiile service Tiriac Auto sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

In cazul în care pozitiile dechise in acest moment in cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!

Publicat 27 oct. 2021 Expiră 26 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos