Publicat 19 Iun 2017 | Reactualizat 17 Iul 2017 | Expiră 21 Iul 2017

Specialist Contact Center - Ploiesti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti o persoana sociabila, cu bune abilitati de vanzare si relationare, pasionata de lucrul cu oamenii, atunci echipa noastra are nevoie de un coleg ca tine!

Inainte sa ne cunoastem mai bine, asigura-te ca bifezi cat mai multe din lista de mai jos:
• Studii medii/ studii de perfectionare in domeniul relatiilor cu clientii;
• Limba engleza- nivel mediu;
• Cunostinte utilizare PC;
• Cunostinte privind tehnicile de atragere clienti si vanzare prin telefon.

Descrierea jobului

Rolul tau:
Vei interacţiona cu clientul pe canalele de comunicare disponibile: telefon, e-mail, curier, webchat, SMS, fax etc., asigurand suportul informaţional cerut de client şi distribuirea problemelor/ cererilor ce nu ţin de competenţa sa către alte canale sau entitati suport. De asemenea, vei promova produsele si serviciile bancii sau tertilor.

Ca sa facem echipa buna impreuna, suntem deschisi in legatura cu asteptarile pe care le avem de la viitorul nostru coleg/ viitoare colega:
• Vei gestiona relatia cu clientul prin canalele de comunicare disponibile conform domeniului de interventie si procedurilor de lucru stabilite.
• Vei fi responsabil cu atingerea obiectivelor stabilite la nivelul Contact Center si al echipei din care face parte.
• Vei promova si vinde produsele si serviciile bancii si ale subsidiarelor/ofera consiliere clientilor existenti si potentiali in concordanta cu gama de produse disponibile prin telefon.
• Vei identifica nevoile clientilor si oportunitatile de a vinde produsele si serviciile bancii, preia oportunitatile de vanzare si le transmite canalelor in masura sa le trateze.

Te asteptam in echipa BCR!

Descrierea companiei

BCR, o super echipa

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Expirat
Specialist Contact Center - Ploiesti  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close