Publicat 23 Oct 2019 | Reactualizat 20 Nov 2019 | Expiră 23 Nov 2019

Specialist Comert International 15-16 Noiembrie - Brasov

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cei selectați vor urma 4 săptămâni de antrenament, probe și selecții alături de echipa noastră de antrenori. Evaluările pe parcurs îi vor reține pe cei mai pregătiți. La final, olimpicii se vor alătura echipei Veo de specialiști în comerț internațional. 
Ne dorim cei mai buni coechipieri, vorbitori excelenți ai unei limbi străine și dornici să aibă o carieră în Comerțul Internațional B2B.

Descrierea jobului

Ești pregătit să devii campion?
Dare International Trade Academy, partener strategic al Veo WorldWide Services, vă provoacă să intrați în olimpiada specialiștilor în comerțul internațional B2B. 
Trimite-ne CV-ul la adresa [email protected] și vei fi invitat la unul dintre evenimentele de recrutare Dare International Trade Academy de pe 15 si pe 16 Noiembrie la Brasov


Beneficii :
- Formare la nivelul companiei și internaţional;
- Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
- Pachet salarial și mediu de lucru atractive.

Descrierea companiei

12 ani de experiență, peste 800 de colegi în 11 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina și Tunisia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Partener strategic în training – DARE Academy. Mediu multicultural și un zumzăit continuu într-o multitudine de limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.
 
Care este activitatea principală a VEO? Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali:

 Comercial
 Financiar-Contabil
 Resurse Umane
 Logistică și Transport
 Support și Dezvoltare IT
 
Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.
Avem o bază de cunoștințe imensă construită în ultimii 11 ani, pusă la dispoziția ta. Tot ce îți trebuie este dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu asta, dar cu restul ... Da, putem!

Expirat
Specialist Comert International 15-16 Noiembrie - Brasov  -  Veo Worldwide Services

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close