Specialist campanii de marketing

Raiffeisen Bank - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cunostinte si traininguri necesare
• Studii superioare (marketing, cibernetica, finante&banci sau tehnice
Cunostiinte aplicatii statistice (SAS Base, SAS Enterprise Guide, SAS Marketing Optimization, SPSS)
Cunostiinte limbaj SQL si lucru cu volume mari de date
Cunostinte utilizare tooluri orchestrare campanii marketing precum Oracle Responsys, Salesforce Marketing Cloud
• Cunostinte PC: MS Office (MS Project, MS Word, MS Access, MS Visio, MS Excel)
• Cunostiinte economice tendintele pietei, indicatori macro economici, competitie, segmente clienti si analiza financiara
• Cunostinte despre reglementarile de protectie a datelor
• Limba engleza: nivel mediu / avansat
Competente/ Trasaturi de personalitate necesare pentru executia jobului:
• Abilitati de organizare si planificare, respectare termene de lucru
• Foarte buna organizare, cu dorinta de a ramane responsabil si flexibil intr-un mediu dinamic
• Abilitati de comunicare atat in comunicarea scrisa cat si cea verbala, foarte deschis la colaborarea cu zonele de interactiune din banca
• Capacitatea de a lucra independent, in echipa sau cu echipe diverse
• Capacitatea de a stabili relatii interpersonale

Descrierea jobului

Responsabilitati cheie:
  • Conduce si orchestreaza de la inceput pana la finalizare, campaniile de CRM/marketing direct pe toate canalele de comunicare, campanii bazate pe evenimente sau contextuale, conform cu obiectivele suqadului.
  • Realizeaza designul campaniei in sistemele specifice de Campanii (schema de comunicare, mixul de canale,selectarea segmentelor de clienti targetati si eliminarea celor din Control Grup, perioada de comunicare,recurenta, continutul comunicarii etc), testeaza si lanseaza campaniile in mediul de productie.
  • Monitorizeaza rezultatele pe perioada de executie a campaniei si dupa finalizarea acesteia pentru a determina performanta campaniei.
  • Analizeaza rezultatele campaniilor din perspectiva indicatorilor specifici CRM (open rate, click rate, ROI,ponderea comunicarii contextuale in total comunicare CRM, contributia CRM la obiectivele squadului) si anindicatorilor de performanta specifici squadului (i.e.contributia campaniilor CRM in total GI, ponderea clientilor de tip “2Plus”, ponderea clientilor de tip “daily banking”, % clienti inrolati in ultimele 12 luni cu date de contact, cu acord de marketing, activi etc)
  • Intelege si utilizeaza modelele predictive dezvoltate de Advanced Analytics pentru a le folosi in campaniile de CRM si a veni in intampinarea clientilor cu oferte personalizate relevante.
  • Realizeaza roadmapul de campanii CRM pentru aria de business/squadul in care opereaza. Roadmapul trebuie sa fie revizuit lunar si trebuie sa aiba planificate activitati pentru urmatoarele 6 luni pentru eficientizarea procesului de campanii, disponibilitatea din timp a materialelor.
  • Ofera suport celorlati colegi care lucreaza in alte arii de business/squaduri in masura in care gradul de ocupare o permite.

Descrierea companiei

În Raiffeisen Bank selecția și promovarea oamenilor se bazează exclusiv pe baza competențelor. Suntem deschiși către diversitate și nediscriminare și încurajăm includerea tuturor angajaților, pentru un mediu de lucru eficient, creativ și plăcut, cu o balanță echilibrată între muncă și viața personală!

În banca noastra, profilul angajatului ideal nu ține cont de vârstă, ci de entuzisam și pasiune, nu ține cont de religie, ci de dorința de a învăța, nu ține cont de gen, ci de profesionalism, nu ține cont de etnie, ci de aptitudini și competențe! Cu cât suntem mai diferiți, cu atât mai multă valoare putem crea împreun

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.

Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.

Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!

Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.

Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.

The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.

Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Submit to www.raiffeisen.ro and find out more details about us and about the job opportunities within the company.

Publicat 28 apr. 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.