Publicat 09 Mai 2019 | Reactualizat 06 Iun 2019 | Expiră 09 Iun 2019

Specialist Calitate Campulung Muscel

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice
- Cunostinte tehnice specifice Departamentului Calitate ( SPC, FMEA, MSA, PPAP, APQP )
- Cunostinte standarde de calitate
- Experienta in auditarea calitatii
- Cunostinte de operare calculator ( Excel, Word, Power Point )
- Capacitate de rezolvare eficienta a problemelor
- Capacitate de planificare si organizare a muncii
- Flexibilitate

Descrierea jobului

- Raspunde de relatia cu clientul, in spiritul cerintelor ISO TS 16949, de rezolvarea incidentelor si reclamatiilor de calitate, precum si de analiza tehnica a retururilor client din productia de serie si din garantie
- Asigura implementarea in productie a cerintelor specifice clientului referitoare la respectarea planurilor de supraveghere si control
- Raspunde de elaborarea si realizarea programului de verificari periodice ale mijloacelor de masurare si control calitate din productie
- Raspunde de elaborarea si realizarea programului de verificari metrologice ale mijloacelor de masurare si control din laborator
- Coordoneaza si raspunde de relatia cu furnizorii de componente si de materie prima din punct de vedere calitativ ( Supplier Quality Assistent )
- Raspunde de implementarea, mentinerea si imbunatatirea Sistemului Calitatii, in conformitate cu SR EN ISO 9001, ISO TS 16949, Q1 si conform documentatiei Sistemului Calitatii ( manualul calitatii, procedurile de sistem, instructiunile de lucru )
- Coordoneaza activitatea laboratorului de metrologie si incercari functionale.

Descrierea companiei

Welcome to a world of opportunity. Welcome to Manpower!

Are you looking for new and exiciting career challenges? Manpower helps you take the right street on the road to success!

Find the answer to your hiring challenges - see who's looking for your skills! Register now at www.manpower.ro!

ManpowerGroup Romania is one of the leaders in innovative workforce solutions, creating and delivering services that help clients meet their business and workforce objectives while enhacing their competitiveness.

ManpowerGroup is present in Romania since 2003, with branches in Bucharest, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Ploiești and Pitești.

For more information, you can access www.manpower.ro or visit our visit us on Facebook at ManpowerGroup Romania.

Expirat
Specialist Calitate Campulung Muscel  -  Manpower Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close