Specialist Aprovizionare Textile

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Pregatire: studii superioare finalizate
Cunostinte: cunostinte MS Office avansate
Experienta profesionala: de preferat in logistica
Engleza obligatoriu / Franceza avantaj
Excelente abilitati de comunicare si organizare
Autonomie, integritate, eficienta, dorinta de auto-dezvoltare continua.

Descrierea jobului

Asigura emiterea comenzilor la furnizori pentru a asigura necesarul de marfa in Depozitul Central.
Mentine o rata de detentie la nivel ridicat cu un nivel al stocului optimizat
Gestioneaza zilnic procesul de agregarea comenzilor catre furnizori
Analizeaza constant problemele de stock (stoc insuficient, supra stoc) si ia masuri in vederea rezolvarii
Gestioneaza fluxul de marfa optim pentru aprovizionare, chestionand periodic cel mai bun mod de livrare in functie de rulaj si sezonalitate si propune schimbari.

Descrierea companiei

Auchan Retail România, parte a grupului Auchan Retail, este specialistul alimentar cu cele mai largi game și prețuri mici, prin care susține puterea de cumpărare a românilor și afirmă rolul de a selecționa și a concepe cele mai bune game de produse, conform nevoilor clienților și tendințelor de consum.

Auchan Retail România este și un actor responsabil care realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor, dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor etc.

De asemenea, peste tot în lume, angajații Auchan Retail sunt încurajați să își dezvolte pasiunea pentru meserie și împărtășesc viziunea unui comerț în care atenția pentru om și mediu primează față de orice altceva.

Succesul Auchan a fost realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți dorești să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite-ne CV-ul

Informații privind Protecția Datelor cu Caracter Personal le regășiți accesând link-ul: https://cariere.auchan.ro/Account/Register#, Termenii și condițiile.

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.