Specialist Achizitii

Palmex CM S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Excelent negociator, eficient, integru, cu atenție la detalii, proactiv, responsabil, rezistent la stres, lucrează în echipă, capacitate de analiză, sinteză și stabilire a priorităților, pasionat de meserie, cu orientare spre realizarea obiectivelor și spre îmbunătățire continuă.

Cerințe:
• studii medii sau studii superioare
• experienţă în achizitii de bunuri si servicii
• abilități excelente de negociere;
• Microsoft Office (Excel, Word, Outlook);
• Carnet conducere categoria B.

Descrierea jobului


Activități principale: realizarea proceselor de achizitii de bunuri si servicii, monitorizarea furnizorilor de bunuri și servicii, analize oferte, întreține bază de date furnizori, prospectarea pieței specifice și identificarea de noi furnizori, colaborarea cu departamentele interne pentru determinarea corectă a specificațiilor bunurilor și serviciilor care vor fi achiziționate.

Descrierea companiei

Compania Palmex CM, producatoare de containere metalice modulare si monobloc, a fost infiintata in anul 2011 in Galati.In prezent ocupa un loc important pe piata din Romania in domeniul comercializarii si inchirierii containerelor, indiferent de complexitatea lor.
Publicat 7 iun. 2022 Reactualizat 7 iul. 2022 Expiră 7 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.