Specialist achizitii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Timp de un sfert de secol am iluminat mii de afaceri, case, destine. Astfel, am atins cifre remarcabile precum:
☑️ 12 filiale și 4 reprezentanți locali, pentru o acoperire națională. Pregătim deschiderea altor 3-4 puncte de lucru;
☑️ Aproape 300 de angajați la nivel de grup de firme (Consolight, Mercury Lighting, Tablomet);
☑️ Peste 50 de milioane de euro cifră de afaceri estimată pentru 2021.
☑️ Aproximativ clienți și un portofoliu de pesteproduse și soluții electrice, de la 100 de furnizori internaționali,
☑️ Dezvoltarea bradului propriu Elmax, pentru solutii electrice accesibile;
☑️ mp de spații de depozitare la nivelul întregii țări, în depozite și hub-urile logistice din București și Constanța.

Dupa 25 de ani de crestere organica, sanatoasa, cu pozitionare de lider pe o piata efervescenta, ne pregatim pentru urmatorii 25 de ani, prin divizia Consotech, diferentiatorul nostru pe piata.

Lumea solutiilor electrice complete, in care ne-am specializat, se indreapta spre viitor, prin solutii de tip smart home, smart city, statii de incarcare pentru masini electrice, parcuri fotovoltaice, etc.

Consolight va sustine adoptarea cat mai rapida de catre piata a acestor solutii electrice smart & eco, prin programe de comunicare si oferte atractive.

 • Absolvent(ă) de studii superioare cu diplomă de licență de lungă durata a unei instituții de învățământ superior.

 • Experienta in Achizitii / Analiza Cumparari minim 2 ani;

 • Background tehnic - in achizitii, analiza cumparari - reprezinta un avantaj important.

 • Excelente abilități de lucru in MS Office in special MS Excel si analize date

 • Abilitati de planificare, organizare si atentie la detalii;

 • Bune abilităti de negociere, abilitati de comunicare verbală si in scris;

 • Capacitatea de a selecta și ierarhiza prioritățile

 • Capacitatea de a lucra sub presiune cu respectarea unor termene limită;

Descrierea jobului

 • Administrează nomenclatorul de articole.
 • Propune și implementează noi produse în gama.
 • Respectă termenele contractuale cu furnizorii, selecționează și negociază condițiile comerciale, menține și dezvoltă relația cu partenerii, urmărind îmbunătățirea condițiilor de achiziție per categorie/ furnizor.
 • Gestionează achizițiile și stocurile de marfă pentru furnizorii și categoriile de produse administrate.
 • Identifica și transmite soluții tehnice către departamentele interne, asigurând suport tehnic, în calitate de expert, cu privire la produsele din categoria alocată.
 • Efectuează cu regularitate studii de piață și analiza concurenței, pe produsele din categoria alocată.
 • Rezolvă reclamațiile la adresa furnizorilor (comerciale; neconformități marfă: retururi comerciale și retururi defecte; acțiuni de lichidare și casare produse).
 • Introduce în sistemul informatic comenzile de achiziție și le urmărește la toate nivelurile, astfel încât să se asigure de aprovizionarea acestora în cele mai optime condiții
 • Constituie, asigura și verifica un stoc optim de marfă.

Descrierea companiei

Din 1996 CONSOLIGHT s-a impus în domeniul comercializării materialelor şi echipamentelor electrice, oferind soluții complete şi complexe pentru instalațiile electrice. CONSOLIGHT a devenit unul din furnizorii tradiţionali de echipamente electrice profesionale pentru cele mai importante companii din România, având la bază calitatea excepţională, performanţele din punct de vedere tehnic, fiabilitate şi preţurile competitive ale produselor oferite.

În 2015 CONSOLIGHT a devenit leader-ul pieței materialelor şi echipamentelor electrice profesionale. Oferim partenerilor noștri un pachet complet de servicii: consultanta, ofertare, uzinare tablouri, livrare materiale. Consultanta acordata inca de la proiectare este importanta in crearea unei oferte competitive, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial. Parteneriatele cu producatori renumiți – Philips, Gewiss, Legrand, Eaton, Schneider Electric, Noark, ABB, Siemens.

Consolight are o retea de distributie nationala prin cele 12 puncte de lucru: Sediu Central Bucuresti (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 1 G, Sector 3), Otopeni, Militari, Doraly, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Galati si Sibiu. Misiunea noastră este să rămânem parteneri de încredere şi prima opțiune a clienților noștri pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Prelucrarea datelor personale:

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “consolight.ro”, prin intermediul retelelor de socializare sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Consolight Com. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Consolight Com. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Consolight Com, va rugam sa va adresati ofiterului nostru de protectie a datelor personale la office@consolight.ro

Publicat 27 mai 2022 Expiră 26 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.