Specialist Achizitii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Studii: medii, profil economic/tehnic;
- Experienta in domeniul achizitiilor aferente Instalatiilor/ Constructiilor/ Securitate & IT;
- Experienta profesionala: minim 3 ani in pozitii similare;
- Cunostinte in lucrul cu bugete, liste de cantitati, necesare de materiale;
- Trasaturi dе personalitate: abilitati de negociere, atentie la detalii, comunicativitate, incadrarea in termene, constiinciozitate;

Descrierea jobului

- Se coordoneaza cu responsabilii de lucrari pentru stabilirea si esalonarea necesarelor de materiale si echipamente pentru a fi solicitate furnizorilor, in functie de proiectul tehnic, specificatiile prevazute si bugetele alocate;
- Asigura lansarea cererilor de oferta in piata, analiza si selectia acestora;
- Negociaza in relatia cu furnizorii preturile de achizitie, termenele si conditiile de livrare;
- Elaboreaza comenzile ferme, urmareste status ul acestora si stabileste calendarul de plati aferent;
- Mentine relatia cu furnizorii existenti locali, straini si prospecteza piata pentru extinderea portfoliului;
- Urmareste incadrarea furnizorilor in nivelurile de calitate stabilite prin contractele cadru si sesizeaza deviatiile aparute in cazul preturilor, duratelor de livrare, calitatii si documentelor specific;
- Elaboreaza rapoarte specifice, periodice privind costurile din proiectele aflate in executie;
- Ofera suport in elaborarea ofertelor comerciale;

Descrierea companiei

SC SECUNET PROJECT SRL este compania care își exprimă interesul și implicarea în coordonarea, verificarea și expertiza tehnică de calitate a proiectelor în execuția lucrărilor de construcții și instalații.

1. Divizia Secunet Project specializată în aria sistemelor de securitate și siguranță își furnizează serviciile complexe pentru toate tipurile de obiective prin intermediul echipei experimentate în continuă creștere.

Pachetul de soluții pentru curenți slabi este compus dintr-o gamă variată de sisteme, precum detecție și semnalizare de incendiu, detecție și semnalizare la efracție, control al accesului, televiziune cu circuit închis, cablare structurată pentru voce-date, sonorizare și adresare publică, parking management și mentenanță.

2. Divizia Secunet Project specializată în servicii de management și consultanță în construcții oferă un spectru complet de servicii pentru clienții guvernamentali și non-guvernamentali.

Dintre activitățile prestate în acest sens, enumerăm managament-ul proiectelor, verificarea și validarea situațiilor de lucrări, întocmirea estimărilor valorice și dirigenție de șantier pentru toate tipurile de specializări.

Polivalența serviciilor și experiența întregii echipe urmăresc gestionarea amănunțită a fiecărei investiții imobiliare în parte și implicit conturarea unui rezultat de succes pentru beneficiarii noștri.

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 4 iun. 2022 Expiră 4 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.