Specialist Achizitii Publice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne dorim ca viitorul nostru coleg sa fie o persoana deschisa, adaptabila, cu o capacitate excelenta de a se organiza si planifica, cu atitudine pozitiva si constructiva.

Experienta in achizitii publice si operare SICAP reprezinta un real avantaj!

Descrierea jobului

Ce calitati vrem sa ai:
 • Experienta in derularea procedurilor de achizitii in SICAP;
 • Cunoasterea legislatiei si reglementarilor in domeniul achizitiilor publice;
 • Curs autorizat ANC pentru Specialist Achizitii Publice (reprezinta un avantaj);
 • Abilitati de lucru in MS Office;
 • Recunoaste si participa activ la potentialele proceduri;
 • Analizeaza constant concurenta;
 • Prospecteaza oportunitatile de proceduri din SICAP;
 • Intocmeste rapoarte si formulare solicitate de companie;
Pregatire si experienta:
 • Absolvent studii superioare;
 • Cunostinte in utilizarea pachetului Microsoft Office;
 • Cunostinte avansate de limba engleza;

Descrierea companiei

Romsales Distribution este o companie specializata in oferirea de solutii complete de igiena si protectie pentru diverse domenii de activitate.

Scopul nostru este acela de a asigura clientilor nostri produse de o calitate ireprosabila si de a ajuta la mentinerea unor standarde inalte in aria unde acestia isi desfasoara activitatea.
Raspundem tuturor cerintelor in domeniul igienei si protectiei profesionale, nu doar prin oferirea unor produse, ci si prin dezvoltarea de solutii si metode adaptate nevoilor clientilor nostri.Colaborarile cu firme reprezentative din acest domeniu, cat si experienta acumulata pana in prezent reprezinta dovada unei munci sustinute de perfectionare si incredere in tot ceea ce intreprindem zilnic pentru clientii nostri.
Ne-am dezvoltat si perfectionat continuu, astfel incat in prezent suntem o echipa proactiva, orientata spre satisfacerea nevoilor partenerilor, oferindu-le acestora tot suportul informational si tehnic de care au nevoie pentru a-si eficientiza activitatea si a creste profitabilitatea.
Valorile noastre sunt: loialitatea, dinamismul, implicarea, perseverenţa şi spiritul liber, valori ce au contat in reusita noastra individuala si de echipa.

Dacă vrei o carieră pe termen lung, vrei sa fii apreciat alaturi de o echipa dinamica, pasionata, dornica sa atraga si sa lucreze alaturi de noi colegi si daca toate cele de mai sus te-au convins ca suntem echipa impreună cu care vrei sa te dezvolti, aplica CV-ul tau aici sau trimite-l pe adresa de e-mail contact@romsales.ro.

Publicat 17 mai 2022 Reactualizat 31 mai 2022 Expiră 16 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.