Publicat 05 Aug 2020 | Expiră 13 Aug 2020

Specialist în social media / marketing digital

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Specialist în social media / marketing digital

Prezentare generală
Specialistul în social media / marketing digital este, în mod ideal, un individ energetic ridicat, cu un aspect antreprenorial. Această poziție este confortabilă cu luarea de decizii independente cu privire la strategiile pentru a sprijini o platformă bazată pe web și urmărirea clienților. Asigură implicarea și intimitatea clienților, traficul și veniturile site-ului web prin exploatarea strategică a tuturor aspectelor lucrărilor și modul de optimizare a conținutului, astfel încât să se implice pe aceste canale. Specialistul în social media / marketing digital va raporta directorului de comercializare și marketing.
Această poziție este cu normă întreagă.

Descrierea jobului

Responsabilităţi
Proiectează strategiile de marketing social / digital.
Creează și gestionează calendare editoriale și planificări de sindicalizare.
Responsabil pentru crearea și executarea poveștilor de vlogging și Instagram YouTube.
Creează, implementează și gestionează în mod independent toate rețelele de socializare (Instagram, Facebook etc.)
Gestionează relațiile cu influențatorii și face proactiv modificările pe baza rezultatelor.
Colaborează cu alte departamente pentru gestionarea reputației, identificarea actorilor cheie și coordonarea acțiunilor.
Configurați și optimizați paginile companiei în cadrul fiecărei platforme pentru a crește vizibilitatea conținutului social al companiei.
Selectează și distribuie mostre gratuite pentru mărci interne și externe adecvate pentru a sprijini strategia de social media.
Îmbunătățirea continuă a rezultatelor prin captarea și analizarea datelor / valorilor, informațiilor sociale și a celor mai bune practici adecvate.
Construiți și executați strategii de social media prin cercetare competitivă, determinarea platformei, evaluare comparativă, mesagerie și identificarea audienței.
Calificări:
Posibilitatea de a da prioritate și de a respecta termenele.
Precizie și atenție puternică la detalii.
Abilități excelente de organizare și management de proiect.
Colaborare puternică și abilități de comunicare interculturală.
Cunoașterea Microsoft Word, Excel, Google Analytics și Photoshop (Hybris este un plus).

Preferat:
Capacitatea de a lucra independent și de a gestiona mai multe misiuni de sarcini
Abilități puternice de comunicare orală și scrisă, inclusiv abilități de prezentare (MS Visio, MS PowerPoint)
Abilități puternice de rezolvare a problemelor și depanare cu capacitatea de a exercita o judecată matură
Dornic de personal mentor
Cunoștințe de lucru privind conformitatea 508
Un grad avansat în domeniul specializării

Descrierea companiei

La Studio 24VR, planul nostru de dezvoltare profesională se concentrează pe a ajuta oamenii de la toate nivelurile carierei lor să-și identifice și să-și folosească punctele forte pentru a-și face cel mai bun lucru în fiecare zi. De la angajați la nivel de conducere la lideri seniori, credem că există întotdeauna loc pentru a învăța. Oferim oportunități pentru a ajuta la accentuarea abilităților, pe lângă experiența practică în lumea de afaceri în schimbare rapidă. De la experiențe de învățare la locul de muncă la programe de dezvoltare formală la Studio 24VR, profesioniștii noștri au o varietate de oportunități de a continua să crească pe parcursul carierei.

Beneficii
La Studio 24VR știm că oamenii mari fac o organizație minunată. Ne punem în valoare oamenii și oferim angajaților o gamă largă de beneficii.

Cultura Studio 24VR
Cultura noastră pozitivă și de susținere încurajează oamenii noștri să își facă treaba în fiecare zi. Sărbătorim indivizii recunoscându-le unicitatea și oferindu-le flexibilitatea de a lua alegeri zilnice, care îi pot ajuta să fie sănătoși, centrați, încrezători și conștienți. Oferim programe de bunăstare și căutăm continuu noi modalități de a menține o cultură în care oamenii noștri excelează și să ducă vieți sănătoase și fericite. Aflați mai multe despre Viața la Studio 24VR.

Cetățenie corporativă
Studio 24VR este condus de un scop: de a produce un impact care contează. Acest scop definește cine suntem și se extinde la relațiile cu clienții, oamenii și comunitățile noastre. Credem că afacerile au puterea de a inspira și transforma. Ne concentrăm pe educație, dăruire, voluntariat, bazat pe abilități și leadership pentru a ajuta la stimularea impactului social pozitiv în comunitățile noastre.

Sfaturi pentru recruiter
Ne dorim ca solicitanții de locuri de muncă care explorează oportunitățile de la Studio 24VR să se simtă pregătiți și încrezători. Pentru a vă ajuta cu interviul, vă sugerăm să faceți cercetarea dvs.: cunoașteți câteva informații despre zona de afaceri la care aplicați.

Expirat
Specialist în social media / marketing digital  -  24vr S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close