Spalator caini / ajutor frizerie canina

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 400 - 600 EUR
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

​Persoana care dorește să lucreze în domeniul îngrijirii animalelor si sa invete tunsul raselor de baza in 3-5 luni
Experienta profesionala sau curs de groomer/tehnician este obligatorie (daca nu exista curs - lucru ca si asistent, vanzator petshop, dresaj, voluntariat adapost etc - sa existe o experienta in interactiunea cu tipuri diferite de caini, nu doar experienta de acasa). EXCEPTIE de la aceasta conditie de experienta profesionala facem in cazul in care candidatul are conditie fizica buna si poate manevra/ridica caini de 30-40kg pentru serviciul de spalat.
Persoana saritoare, care sa poata mentine curatenia intr-o sala unde alti 3-5 colegi tund caini, din proprie initiativa.
Conditie fizica care sa ii permita lucrul preponderent in picioare timp de 8 ore/zi
Studentii la Fac. de Medicina Veterinara nu se preteaza - din experienta stim ca facultatea nu permite un job full time sau daca permite, focusul se muta rapid de pe frizerie pe cabinet si nu inregistreaza succes pe acest post.
Postul se preteaza si persoanelor venite din Ucraina, conditia fiind sa vorbeasca engleza si sa aibe intentia de a ramane in Romania. Ne intereseaza colaborari de cel putin 1,5-2 ani, nu 4-6-8 luni (primele luni sunt de training, doar cu timp si bani investiti)

Descrierea jobului

Ajutorul de frizer mentine curatenia in sala de frizerie, spala cateii si ajuta frizerii experimentati cu animalele agitate sau orice alte activitati. De pe acest post se invata tunsul cainilor in decurs de cateva luni si avansa pe postul de frizer junior.

Jobul este full time - nu se preteaza persoanelor cu alt job care "vor sa incerce si asta". Se face contract de munca pe perioada nedeterminata din prima zi si salariul se pastreaza pe durata intregului an (nu este un job sezonier).

Programul de lucru este de 40 ore pe saptamana, impartite in 5 zile lucrate in fiecare saptamana. Programul de inceput este de tipul Marti-Sambata cate 8 ore pe zi, Duminica-Luni liber. Programul odata cu dobandirea experientei va implica in continuare lucrul alternativ in weekend, dar difera in functie de locatia definitiva de lucru.

Beneficii
contract de munca din prima zi, perioada nedeterminata.
salariu (inclusiv bonuri de masa 400 lei): 2000 lei in prima luna, 2500 in a doua, 2900 din a treia. Cresteri ulterioare dupa 6-8 luni cand se pot face suficiente tunsori.
prime de sarbatorile importante
reduceri la produse si servicii pet/vet de pana la 50%
program predictibil (se stie din timp) cu posibilitatea de modificare in cazul unor situatii speciale (examene, evenimente neprevazute, etc)
meseria se invata de la colegi cu experienta de mii de cosmetizari, in cea mai populara frizerie pentru caini din Romania. Trainingul de la noi intrece orice curs din domeniu - si il primiti castigand bani.

Descrierea companiei

Perfect Pet opereaza 4 centre veterinare in Bucuresti, unde oferim o gama de servicii si produse complete pentru proprietarii de animale de companie.

Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot gasi ce este mai bun pentru prietenii necuvantatori, fie ca este vorba de servicii medicale, de frizerie sau produse din petshop.

Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.

Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.