Publicat 16 Mai 2019 | Reactualizat 30 Mai 2019 | Expiră 30 Mai 2019

Spalator autovehicule

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Persoană serioasă;
- Calitate şi eficienţă în muncă;
- Capacitate de adaptare profesională;
- Permis categoria B (constituie avantaj);

Descrierea jobului

- Asigură pregătirea operaţiilor de curăţare şi spălare a vehiculelor, curăţarea şi spălarea propriu-zisă a vehiculelor, utilizând şi întreţinând sculele şi utilajele de lucru.
- Spălarea pe exterior a camioanelor şi semiremorcilor;
- Spălarea interior-exterior a autoturismelor;

Oferim
- Pachet salarial şi beneficii atractive (bonuri de masă, card de combustibil, asigurare medicală privată)

Descrierea companiei

Furnizorul de servicii în domeniul logistic, „H. Essers”, oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în întreaga Europă.

Compania „H. Essers” a fost înfiinţată în anul 1928 de către Henri Essers. Între timp, aceasta a devenit unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică care activează în sectorul chimic, farmaceutic / asistenţă medicală, precum şi în cel al bunurilor de înaltă calitate. În ultimii 10 ani, societatea de transport a cunoscut o dezvoltare puternică, datorită creşterii autonome şi a unor achiziţii strategice. În anul 2018, H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 679 milioane euro.

Compania detine in acest moment un spatiu de depozitare de 1.060.000 m², o flota de 1.320 de camioane, 950 de cisterne si 3120 de remorci. Compania are peste 6.340 de angajati in cele 71 de ramuri din 17 tari din Europa de Vest si Est.

Pe langa sediul din Genk (Belgia), H.Essers are o prezenta puternica si in Romania.

Serviciile noastre includ: transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL) , transport cu temperatură controlată , transport de mărfuri periculoase (ADR) , transport de containere , transport în condiții de maximă siguranță , transport aerian.

Expirat
Spalator autovehicule  -  SC H.ESSERS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close