Sous Chef Ramada Plaza Craiova

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea unui Sous Chef cu experiență, pasionat de arta culinară.

Te așteptăm în echipa noastră dacă:
- Ai studii de specialitate în arta culinară;
- Ai minim 2 ani experienţă în poziţia de Sous Chef în bucătăria cu specific mediteranean, la un restaurant de renume din România sau din afara ţării ;
- Ai experienţă în crearea şi executarea de preparate noi, punând accent pe imaginaţie, creativitate, gust şi prezentare;
- Ai capacitatea de a gestiona situaţiile neprevăzute şi de a acţiona în timp util pentru remedierea acestora;
- Ai abilitatea de a învăţa lucruri noi şi dorinţa de perfecţionare continuă ;
- Este necesară cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional.

Descrierea jobului

Pachetul salarial se va negocia în funcție de experiență.

Programul de lucru este 8 ore/zi +1 oră pauză de masă, 5 zile pe săptămână.

Descrierea companiei

Ramada Plaza Craiova reprezinta destinatia-cheie pentru calatoriile de business si de leisure din Craiova si din regiune. Ca oaspete al nostru vei beneficia de conditii de cazare luxoase, de o gastronomie excelenta si de un centru SPA superb, toate completate de infrastructura ultramoderna pentru organizarea de evenimente.

PRIMA ADRESA DE BUSINESS

Amplasat strategic, in proximitatea celei mai importante intersectii a orasului si la o distanta mica fata de gara principala si de aeroport, Ramada Plaza Craiova este extrem de usor accesibil pentru calatorii de business.

Centrul nostru de business ofera infrastructura specifica de birou, computere performante si conexiune la internet de mare viteza. Cele 4 sali de conferinta sunt echipate cu tehnologii de ultima ora pentru a gazdui intalniri de afaceri, evenimente corporative sau congrese si conferinte de mari dimensiuni.

DESTINATIA FAVORITA DE RELAXARE

Aflat chiar in centrul orasului, Ramada Plaza Craiova este unul din locurile preferate pentru petrecerea timpului liber. Restaurantele si barurile din incinta Ramada Plaza ofera o experienta gastronomica memorabila, în timp ce zona de SPA & WELLNESS atrage irezistibil prin facilitatile de sport si recreere, prin piscina interioara încalzita, cat si cu dusurile emotionale.

Pentru a sarbatori în mod spectaculos evenimentele importante din viata ta, îti oferim o sala de bal si decoruri minunate, precum si o întreaga echipa de event management care sa te asiste în organizare.

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 28 feb. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.